Με ένα εκρηκτικό νέο ντοκιμαντέρ για τη δούκισσα του Σάσεξ να μπαίνει στον πάγο, η Μέγκαν Μαρκλ ενδέχεται να σχεδιάζει να προκαλέσει εκ νέου αναστάτωση στο παλάτι και τη βασιλική οικογένεια.

Οι ανησυχίες για το παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ ενισχύονται ολοένα και περισσότερα λόγω ενός ντοκιμαντέρ που στοχεύει να αποκαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος της ηθοποιού του Suits.

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να γράφει τα δικά της απομνημονεύματα που ενδέχεται να προκαλέσουν εκ νέου προβλήματα στη βασιλική οικογένεια.

Το ντοκιμαντέρ που επρόκειτο να προβληθεί στο ZDF στη Γερμανία έχει τεθεί μυστηριωδώς σε αναμονή για να δοθεί χρόνος για περισσότερη έρευνα, σύμφωνα με τον λογαριασμό της σκηνοθέτιδας Ulrike Grunewald στο Instagram.

Η ομάδα της Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι ανησυχεί για το ποιες λεπτομέρειες θα προκύψουν από αυτή, με μια πηγή να σημειώνει στην Express ότι η ερευνητική ομάδα θέλει να βεβαιωθεί πως όλα όσα χρησιμοποιούνται για τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σωστά.

Το νέο ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, μπορεί να αποκαλύψει μυστικά για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ πριν από τον πρίγκιπα Χάρι.

Έχει δημιουργηθεί από την έμπειρη βασιλική ρεπόρτερ Ulrike Grunewald για το δίκτυο ZDF και φέρεται να αποκαλύπτει πολλά για τη δούκισσα του Σάσεξ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Τι φοβάται η Μέγκαν Μαρκλ

Η Ulrike Grunewald και η ομάδα της φέρεται να ταξίδεψαν από την Ευρώπη μέχρι το Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια για να μιλήσουν με γείτονες του λαμπερού ζευγαριού και να πάρουν μια γεύση από την ιδιωτική τους ζωή.

Ωστόσο, την Κυριακή αποκαλύφθηκε πως το project μπαίνει στον πάγο, ενώ οι παραγωγοί προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι ισχυρισμοί στο ντοκιμαντέρ είναι νομικά βάσιμοι.

«Η ομάδα θέλει να βεβαιωθεί πως όλα όσα χρησιμοποιούνται για τη Μέγκαν Μαρκλ είναι σωστά. Κάθε λεπτομέρεια θα ελεγχθεί και θα επανελεγθεί για να βεβαιωθούν ότι είναι νομικά ορθή και αληθινή».

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που ο πρίγκιπας Χάρι και ειδικά η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλουν απαραίτητα να είναι δημόσια» είχε δηλώσει πηγή στο περιοδικό τον Μάιο, όταν και έγινε γνωστό το project για τη δούκισσα του Σάσεξ.

«Δεν είναι μυστικό ότι και οι δύο είχαν ταραχώδεις ζωές πριν γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, και ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει για πολλά λάθη στο βιβλίο του, υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τη Μέγκαν Μαρκλ».

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να σχεδιάζει το δικό της χτύπημα στη βασιλική οικογένεια, χρησιμοποιώντας το απόλυτο όπλο της, τα απομνημονεύματά της.

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Bower δήλωσε στη Sun πως «ακόμα περιμένουμε την αυτοβιογραφία της ίδιας της Μέγκαν, την οποία είμαι σίγουρος ότι γράφει. Είναι καλή συγγραφέας και θα είναι γεμάτη ψέματα. Δεν θα πει την αλήθεια γιατί θέλει έναν εντυπωσιακό τίτλο. Αυτό είναι το απόλυτο όπλο της».