Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν είναι αρεστή στο κοινό - Αδιάφορος ο πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν είναι αρεστή στο κοινό – Αδιάφορος ο πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δυσκολεύεται να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει την εύνοια του κοινού, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι που του είναι αδιάφορο.

Με τη δημοτικότητά της να βρίσκεται σε διαρκή πτώση, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μην μπορεί να το χωνέψει, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αδιαφορεί για τις αρνητικές δημοσκοπήσεις.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ισχυρίστηκε πως το λαμπερό ζευγάρι έχει αρχίσει να «ξεθωριάζει» για τους Αμερικανούς, με τη Μέγκαν Μαρκλ να δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη φθίνουσα δημοτικότητά της.

Ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020 αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Δεν άργησαν τότε να υπογράψουν συμφωνίες με το Netflix και το Spotify που ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια λόγω του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για το λαμπερό ζευγάρι.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και το Spotify αποφάσισε να λήξει τη συμφωνία του με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ενώ εκκρεμεί ακόμα η ανανέωση της συμφωνίας τους με το Netflix.

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στις δημοσκοπήσεις, με τη δούκισσα του Σάσεξ να μην μπορεί να το αποδεχτεί.

«Δεν φαντάζομαι ότι ο πρίγκιπας Χάρι ενδιαφέρεται πολύ για τυχαίες δημοσκοπήσεις σχετικά με τη δημοτικότητά τους. Αλλά η έμπειρη στα media Μέγκαν Μαρκλ το βρίσκει δύσκολο να το καταπιεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK! τη Δευτέρα.

Φθίνει η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με το Newsweek, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρεστή στο 36% των ενηλίκων, ενώ το 24% ήταν αρνητικά διακείμενο απένταντί της. Παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι Αμερικανίδα, η Μέγκαν Μαρκλ υστερεί σημαντικά από τη δημοτικότητα της Κέιτ Μίντλετον, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Jennie Bond επισήμανε την πρόσφατη διαμάχη που ξέσπασε σχετικά με το βραβείο Pat Tillman του πρίγκιπα Χάρι στα ESPY, κάτι που συνέβαλε στη μείωση της δημοτικότητάς τους.

«Νομίζω ότι ήταν κάτι σαν αυτογκόλ για τον πρίγκιπα Χάρι να δεχτεί το βραβείο όταν ήταν ξεκάθαρο ότι η οικογένεια Tillman -και ένα σημαντικό ποσοστό Αμερικανών- ήταν εναντίον του. Θα ήταν πιο σοφό είτε να το αρνηθεί είτε να αναδείξει έναν από τους ήρωες των Invictus Games ως άξιο νικητή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η λαμπερή τελετή απονομής ESPY των Σάσεξ επισκιάστηκε επίσης γρήγορα από τη μεγάλη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon, καθώς η είδηση της επανεμφάνισής της έκανε τον γύρο του κόσμου.

«Υποθέτω ότι οι Αμερικανοί έχουν πλέον συνηθίσει στην καινοτομία να έχουν έναν Βρετανό πρίγκιπα να φτιάχνει το σπίτι του στη χώρα τους και αναπόφευκτα κάποια από τη λάμψη φθείρεται. Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει ένας εξαιρετικά συμπαθής άντρας και είμαι σίγουρη ότι η προσωπικότητά του τον κάνει τόσο δημοφιλή όσο ποτέ στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται» υπογραμμίζει η Jennie Bond.

Sports in

Αυτή είναι η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Διαβάστε ποια είναι η σύσταση της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, μετά τις σημερινές εκλογές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024