Στην Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιιάνκα – Αλεξάνδρα και Κάρολο Ηλία. Οι δύο τους άφησαν πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο νησί των Ανέμων.

Η εντυπωσιακή σιλουέτα

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την παρουσιάστρια και μοντέλο να απολαμβάνει τις βουτιές της στο Nammos στην Ψαρρού. Φορώντας κόκκινο μπικίνι με ιδιαίτερο μπούστο το οποίο της επιτρέπει να μαυρίζει ομοιόμορφα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Μετά από δύο εγκυμοσύνες το σώμα της είναι καλλίγραμμο και εντυπωσιακό

Αυτές τις μέρες το όμορφο μοντέλο βρίσκεται διακοπές στις Κυκλάδες και δημοσιεύει όμορφα και ξέγνοιαστα στιγμιότυπα από το υπέροχο κυκλαδίτικο νησί.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο και εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή για να ηρεμήσει μετά τη συνειδητή της απόφαση να απέχει από την τηλεόραση.

Η μητρότητα και το πώς είναι η ίδια ως μαμά

«Τα λάθη συνεχίζονται παρόλο που κάνω πολλή ψυχανάλυση.

Συνεχίζω να κάνω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητο για μένα. Όμως, αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν δω ότι πραγματικά έχω κάνει ένα λάθος και το αισθανθώ, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου. Θα πω «Συγγνώμη, η μαμά ήταν σε κακή διάθεση, έχετε δίκιο». Παραδέχομαι πάντα (τα λάθη μου) και αυτή η παραδοχή θεραπεύει ό,τι έχει συμβεί από πριν».