Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αρκαδία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου

Αρκαδία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου

Διαπληκτίστηκαν μετά από βάφτιση και τον έδειραν μέχρι θανάτου - Το ζευγάρι που συνελήφθη υποστηρίζει ότι το θύμα παρενόχλησε λεκτικά τη γυναίκα

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα, η 34χρονη και ο 40χρονος που συνελήφθησαν για τον θάνατο του 64χρονου,  στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Το ζευγάρι που είναι ανδρόγυνο φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή τους στον άγριο καβγά μετά από γλέντι βάφτισης που κατέληξε σε τραγωδία, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από ποιες συνθήκες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του. Παράλληλα ερευνά αν στο επεισόδιο εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο.

Το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Υπάρχουν αναφορές ότι στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν και άλλα άτομα κάτι που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Τα σημάδια της άγριας συμπλοκής

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος. Το πρωί της Κυριακής ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.  Εκεί ενημερώθηκαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός και ότι συλλαμβάνονται.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Όπως αναφέρουν κάτοικοι τόσο ο 40χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 64χρονο όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι για αρκετές ώρες,  και δύσκολα αντιλαμβάνονταν πώς συμπεριφέρονταν και τι έκαναν.

Η παρεξήγηση συνέβη τελικά περίπου στις 2 τα ξημερώματα με το θύμα να φέρεται να παρενόχλησε λεκτικά την σύζυγο του 40χρονου. Από τα λόγια πιάστηκαν στα χέρια με τον 64χρονο να καταλήγει αναίσθητος στην πλατεία του χωριού.

Υπάρχουν αναφορές ότι στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν και άλλα άτομα κάτι που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα έχουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα προσδιορίσουν και τα ακριβή αίτια θανάτου του 64χρονου και αν τελικά έχασε τη ζωή του από άγριο ξυλοδαρμό.

«Τον χτυπούσαν ενώ ήταν αναίσθητος»

«Άκουσα φωνές βρισιές χιλιάδες μου πειράζεις τη γυναίκα και τη γυναίκα μου εσύ ρε κωλόπαιδο τη γυναίκα μου όλο με τη γυναίκα ότι πείραζε τη γυναίκα έφυγαν εκείνη και εκείνος ήταν τέντα χαμό αλλού παπούτσια κάτι σαγιονάρες, μετά πήρε χαμπάρι».

Αυτόπτης μάρτυρας συντετριμμένος για τον χαμό του φίλου του, αναφέρει στο MEGA πως ο δράστης όταν είδε τον 64χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, δεν κατάλαβε τι είχε κάνει κι άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί.

«Ήταν ένα παιδί μάλαμα, το λέω και βουρκώνω. Έχω περάσει μια ζωή μαζί του. Εγώ κατέβηκα το πρωί και βλέπω τον δράστη τύφλα, ήταν πολύ μεθυσμένος. Του λέω πέθανε; Μου λέει ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός. Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν», είπε φίλος του θύματος.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ένα ακόμη άτομο από την παρέα συμμετείχε στην εγκληματική ενεργεία.

«Μια παρεξήγηση, από το τίποτα έγινε το κακό. Είχαν πιει όλοι πάρα πολύ. Μετά το γλέντι συνέχισαν να πίνουν. Είπε κάτι ο Ν… στην κοπέλα και έγινε ο κακός χαμός. Τον χτυπούσαν ακόμα κι όταν ήταν αναίσθητος κάτω», ανέφερε κάτοικος του χωριού.

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο»

O Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένοι το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου εκεί πήγε και ο δράστης. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στην θέση του οδηγού και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλωτσιές στα πόδια. Φαίνεται και πως η σύζυγος τον κλώτσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλογκλείδωμα».

Ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης, ανέφερε πως όταν οι δράστες έφυγαν,  σίγουρα κάποιος θα είδε το θύμα αλλά δεν βοήθησε.

«Φοβάται ο κόσμος. Σέβομαι ότι μπορεί να φοβούνται αλλά όταν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση αλλά ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Εδώ είναι μία δειλία, μία φοβία που ξεπερνά τα όρια της υποχρέωσης να βοηθάει τους άλλους».

Sports in

Κληρώνει για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαθαίνουν σήμερα τους πιθανούς τους αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο Champions, Europa & Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024