Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
California Highlights: Η τάση που θα σας πείσει να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας φέτος το καλοκαίρι

California Highlights: Η τάση που θα σας πείσει να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας φέτος το καλοκαίρι

Ο ήλιος της Καλιφόρνια στα... μαλλιά σας!

Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας πριν φύγετε διακοπές ή να ανοίξετε το ήδη σκούρο χρώμα τους, μια νέα τάση ήρθε για να σας βγάλει από το αδιέξοδο και να σας δώσει τη λύση. Ο λόγος για τα δημοφιλή «California Highlights», που θα μεταφέρουν την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα της California στα… μαλλιά σας!

Τι είναι τα California Highlights

Όταν ο hairstylist Travis Ogletree δημοσίευσε τα “California Highlights” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πίστευε ότι θα καταλήξουν να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα hair trends του καλοκαιριού. «Όσο περισσότερο εκτεθειμένα είναι τα μαλλιά μας στον ήλιο, τόσο πιο ανοιχτόχρωμα γίνονται. Χρησιμοποιώ αυτήν τη λογική όταν θέλω να δημιουργήσω φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά των πελατισσών μου.» αναφέρει ο διάσημος hairstylist σε συνέντευξή του στο Byrdie προσθέτοντας ότι τα “California Highlights” είναι οι ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που γίνονται κυρίως στις άκρες κι έτσι τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και ταυτόχρονα περισσότερη διάσταση. Έτσι, επιτυγχάνεται ένα φυσικό look. «Τα “California Highlights”, με λίγα λόγια, θυμίζουν πολύ το χρώμα που έπαιρναν τα μαλλιά σας όταν ήσασταν παιδιά και παίζατε για ώρες έξω, κάτω από τον ήλιο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να γυρίσατε μόλις από τις διακοπές και ο ήλιος «φίλησε» τα μαλλιά σας.» εξηγεί ο ίδιος.

@treehousehair Warming up a warm brunette with dimensional blonde pieces for a sun kissed, California summer effect. #dimensionalblonde #californiahighlights #californiabrunette #californiablonde #haircolorinspo #brunettehighlights ♬ Sunday – HNNY

 Πώς θα τα αποκτήσετε

Εάν αποφασίσετε να υιοθετήσετε τα “California Highlights”, καλό είναι να κάνετε την έρευνά σας και να συγκεντρώσετε μερικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στα μαλλιά. Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια του hair look που σας αρέσει στη φωτογραφία -για παράδειγμα, από πόσο ψηλά ξεκινάνε οι ανταύγειες, αν υπάρχει φωτεινότητα γύρω από το πρόσωπο, ποιο είναι το κούρεμα που βλέπει στη φωτογραφία και πώς μπορεί να προσαρμοστεί στο πρόσωπό σας. Εκτός από τις reference φωτογραφίες, ρίξτε μια ματιά και στις δικές σας φωτογραφίες ως μωρά.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται

Εάν ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που δε θέλουν ή δεν έχουν τον χρόνο να επισκέπτονται το κομμωτήριο συχνά, για να ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών τους, τότε η συγκεκριμένη τάση είναι ιδανική για εσάς. Οι ανταύγειες δείχνουν φυσικές, ακόμη και μετά από καιρό, επομένως το φρεσκάρισμά τους εξαρτάται καθαρά από εσάς και δε χρειάζεται να γίνεται κάθε μήνα, όπως θα κάνατε δηλαδή εάν αλλάζατε το χρώμα σε όλο το μαλλί.

Πηγή: Grace

Sports in

Και θα στο ξεπληρώσει η ιστορία…

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μένει στο λιμάνι του και βάζει πλώρη για νέα θρυλικά κατορθώματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024