Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα για camping: Όσα θα χρειαστείς για να απολαύσεις τις διακοπές σου

Ώρα για camping: Όσα θα χρειαστείς για να απολαύσεις τις διακοπές σου

Σύντομος οδηγός με όλα όσα θα χρειαστείς για να απολαύσεις το καλοκαιρινό camping στο έπακρο.

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές και είναι αλήθεια: Όλοι θα πρέπει να δοκιμάσουν, τουλάχιστον μια φορά στην ζωής τους να κάνουν camping, μιας και πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία που σε φέρνει πιο κοντά με την φύση, ενισχύοντας το αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας, που προάγει την ευεξία και μειώνει τα επίπεδα στρες.

Τα απαραίτητα του camping

Ειδικά εάν το φετινό καλοκαίρι αποφάσισες να το δοκιμάσεις για πρώτη φορά, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα θα χρειαστείς για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία camping. Θα τα βρεις όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR στα απαραίτητα για camping ενώ θα τα παραλάβεις στην ώρα τους, στην πόρτα σου όπου κι αν βρίσκεσαι χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Σκηνή και σκίαστρο

Η σκηνή ισοδυναμεί με το σπίτι σου όσο θα είσαι στο camping, επομένως είναι σημαντικό να επενδύσεις σε μία ανθεκτική, που θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Εκτός από το σκηνή, το σκίατρο είναι απαραίτητο μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα χρειάζεσαι σκιά, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου ο ήλιος είναι εντονότερος.

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος σκηνής θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πόσα άτομα θα κοιμάστε ενώ είναι σημαντικό να υπάρχει χώρος και για τα πράγματά σας. Για παράδειγμα, για τρία άτομα, μια σκηνή 4 ατόμων θεωρείται ιδανική, καθώς θα απολαμβάνετε μέγιστη ελευθερία κινήσεων και θα είστε άνετοι.

Στρώμα ύπνου

Για να κοιμάσαι καλά και να ξυπνάς κάθε πρωί γεμάτος ενέργεια και όρεξη για εξερευνήσεις είναι σημαντικό να προμηθευτείς ένα στρώμα ύπνου, το οποίο μπορείς να φουσκώσεις εύκολα, αφού στήσεις την σκηνή σου. Πρόσεξε μόνο τις αναλογίες του στρώματος που θα επιλέξεις ώστε να μπορεί να χωρά στην σκηνή σου.

Sleeping bag

Από τον εξοπλισμό σου δεν γίνεται φυσικά να λείπει και ο υπνόσακος, το γνωστό sleeping bag, μιας και κατά την διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία πέφτει και πιθανότατα θα τον χρειαστείς.

Μπορείς να επιλέξεις ένα μόνο καλοκαιρινό ή και ένα διπλό υπνόσακο δύο εποχών για να τον χρησιμοποιείς παντός καιρού. Εάν τελικά επιλέξεις έναν καλοκαιρινό, τότε μπορείς εύκολα να τον μετατρέψεις σε ανοιξιάτικο/ φθινοπωρινό με ένα σεντόνι υπνόσακου για τις ανοιξιάτικες / φθινοπωρινές εκδρομές σου.

Sports in

Και θα στο ξεπληρώσει η ιστορία…

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μένει στο λιμάνι του και βάζει πλώρη για νέα θρυλικά κατορθώματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024