Σκεφτείτε τα ζεστά χρώματα που θα βλέπατε κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος. Την σκιά του ήλιου που δίνει στο πρόσωπό σας την όψη της «χρυσής ώρας».

Το «Sunset makeup» είναι η πιο πρόσφατη τάση στο μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει τις beauty addicts και είναι όσο καλοκαιρινή δηλώνει η ονομασία της.

Χρυσές, χάλκινες και στο χρώμα της άμμου σκιές με ιριδίζοντα στοιχεία, γίνονται η καλοκαιρινή παλέτα μας και κολακεύουν κάθε χρώμα ματιών.

Δεν υπάρχει άλλωστε πιο κολακευτικό μακιγιάζ από το bronzed look το καλοκαίρι, που αναδεικνύει τόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Μάλιστα, υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που άνετα πετυχαίνετε ένα sunkissed εφέ στο δέρμα, ακόμα κι αν δεν έχετε προλάβει να κάτσετε στον ήλιο.

Και για ένα sunkissed μακιγιάζ, ετοιμαστείτε να πάρετε πορτοκαλί ρουζ, σκιές ματιών σε ζεστούς τόνους και bronzer (προφανώς).

Επικεντρωθείτε στο πρόσωπo

Κάθε καλό μακιγιάζ ξεκινά με τη σωστή βάση. Για να δημιουργήσετε ένα μπρονζέ καλοκαιρινό look θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό primer, ένα ελαφρύ foundation, bronze και ρουζ βαθιών τόνων.

Πριν ξεκινήσετε εφαρμόστε την κρέμα προσώπου σας. Μπορείτε να επιλέξετε BB & CC Creams .

Η Κρέμα Προσώπου Ημέρας DD Avgerinos Cosmetics 24ωρη με SPF20 για Ατέλειες & τους Ρύπους 50ml  είναι εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα (SPF20), αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και πολύτιμη βιταμίνη Β3. Η πολυχρηστική αυτή σύνθεση σχηματίζει μια ισχυρή ασπίδα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και τους ρύπους.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε την Κρέμα Προσώπου Estee Lauder Revitalizing Supreme CC Ημέρας με SPF10 για Ενυδάτωση, Αντιγήρανση & Ατέλειες 30ml.
Προετοιμάστε το δέρμα σας

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας χρησιμοποιώντας ένα primer μακιγιάζ. Προτίμησε ένα με λαμπερό φινίρισμα, όπως το Primer Προσώπου σε Υγρή Μορφή MUA Pro Base Glow Dew Flare 30ml, για να συμπληρώσει την σύντομα μπρονζέ επιδερμίδα σου.

Αν θέλετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα, για ένα make up look που διαρκεί, προτιμήστε το Primer Προσώπου Shiseido Future Solution Lx Infinite Treatment 40ml.

Δοκιμάστε και το Primer Βάσης MUA Primer Pro / Base Grip Fix σε Μορφή Gel 30ml 1τμχ  σε μορφή gel που περιέχει Βιταμίνη C & Νιασιναμίδη,

Τελειοποιήστε τη βάση σας

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια άψογη βάση εφαρμόζοντας ένα ελαφρύ foundation με πλήρη κάλυψη. Εφαρμόστε μια ιριδίζουσα πούδρα για όλο το πρόσωπο σε συμπαγή μορφή. Δοκιμάστε την Πούδρα Προσώπου MD Professionnel 906 με μεταξένια υφή που προσφέρει ιδιαίτερη λάμψη στο δέρμα

Χάλκινο

Πάρτε στα χέρια σας παλέτες contouring για μια χρυσαφένια μπρονζέ απόχρωση που θα λάμπει από κάθε γωνία.  Είτε αναζητάτε μια φυσική, ηλιόλουστη λάμψη ή έντονα κοψίματα, η Παλέτα Contouring W7 Cosmetics Honolulu Silhouette 18gr Honolulu Silhouette διαθέτει μια ποικιλία από 4 αποχρώσεις, που σας βοηθούν να κάνετε bronze και sculpt με ευκολία!

H απόλυτη παλέτα για contouring και highlighting μακιγιάζ είναι εδώ! Η Ultra Contour Palette από τη Makeup Revolution περιλαμβάνει 8 πούδρες για να δημιουργήσετε τέλεια κοψίματα, αλλά και 2 highlighters για λάμψη.

Αντίστοιχο αποτέλεσμα θα έχετε και με την Contouring Elixir Contour & Highlight.

Χρησιμοποιήστε ένα μπρονζέ ρουζ

Ποιος λέει ότι το ρουζ πρέπει να είναι ροζ ή ροδακινί; Αντί να φτάσετε σε μια παραδοσιακή απόχρωση ρουζ, επιλέξτε μια απόχρωση που θα ενισχύσει το μπρονζέ μακιγιάζ σας. Σκεφτείτε πιο ζεστές αποχρώσεις που βρίσκονται κάπου ανάμεσα στο ρουζ και το bronzer, όπως το ρουζ Estee Lauder Pure Color Envy Sculpt Blush Lover’s Blush 7gr ή το ιριδίζον Ρουζ MD Professionnel Brilliant Blush On 956 για περισσότερη λάμψη.
Για να λάμπετε σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας δοκιμάστε και το Ρουζ Bourjois Little Round Pot Blush 33 Lilas D´Or

Πάρτε λίγο highlighter

Τι είναι ένα μπρονζέ μακιγιάζ χωρίς λίγο μπρονζέ highlighter;  Τα highlighters, αποτελούν το μυστικό για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να προσδώσετε λάμψη και φωτεινότητα στο μακιγιάζ σας, όπως με το Luminizer Guerlain Terracotta 00 Ivoryή με το Christian Dior Diorskin Nude Luminizer Highlighter 6g

Το liquid highlighter είναι το must προϊόν λάμψης! Η μεταλλική απόχρωση θα δώσει ιριδίζοντα και bronze, ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα σου. Δοκιμάστε το Highlighter Elixir Light Up Drop Liquid 816A Sunlight 14ml και μπορείτε να αναμείξετε μία μικρή ποσότητα με την κρέμα σώματος και να την εφαρμόσετε σε όλο το σώμα!

Ένταση στα μάτια

Επιλέξτε χρυσές, χάλκινες  αλλά και στο χρώμα της άμμου σκιές. Για πιο έντονο βλέμμα χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μολύβι ματιών ή eyeliner.

Αν δεν τα πάτε καλά με την γραμμή του eyeliner προτιμήστε το Eyeliner TheBalm Schwing Us Liquid Sapphire Blue 1.7ml σε υγρή μορφή με ειδικά σχεδιασμένο λεπτό, σταθερό πινέλο, σας δίνει απόλυτο έλεγχο κινήσεων ακόμη και στις πιο λεπτές και τολμηρές γραμμές
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα μπρονζέ, καφέ ή πορτοκαλί χρώμα κραγιόν.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στη δική σας επιδερμίδα.

Και μην ξεχνάτε πως για όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς έχετε δωρεάν μεταφορικά.