«Θα ψήφιζα την τροπολογία για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ, θα είμαι θετική στο να αναθεωρηθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος» υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου, διαφοροποιούμενη από τη θέση που κράτησε η Χαριλάου Τρικούπη.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισήμανε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», πως «όποιος μιλάει με τη λογική, κι όχι από εδώ όχι από εκεί, έχει τη νοοτροπία ενός μικρού κόμματος, εγώ στοχεύω στο μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

«Εγώ ως υποψήφια πρόεδρος δεν πρόκειται να πάω σε πόλεμο με κανέναν συνυποψήφιό μου»

Η Άννα Διαμαντοπούλου, επίσης, τόνισε πως στην πολιτική «δεν υπάρχουν χημείες και ψυχικά τραύματα», και συμπλήρωσε πως «αν γίνω πρόεδρος θα συζητήσω με όλα τα κόμματα, γιατί λέω όχι στην εχθροπάθεια και στην πολιτική μίσους».

Σύμφωνα με την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «οι συναινέσεις στη Βουλή είναι αναγκαίες, όπου χρειάζονται για το καλό της χώρας».

Τέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι «εγώ ως υποψήφια πρόεδρος δεν πρόκειται να πάω σε πόλεμο με κανέναν συνυποψήφιό μου, δεν πρόκειται να αφήσω αιχμές για κανέναν».