Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Θετική η επικοινωνία Κασσελάκη - Ανδρουλάκη»: Σπίρτζης, Ζαχαριάδης επικροτούν την πρωτοβουλία

«Θετική η επικοινωνία Κασσελάκη – Ανδρουλάκη»: Σπίρτζης, Ζαχαριάδης επικροτούν την πρωτοβουλία

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ χαρακτηρίζουν «πολύ θετική» τη συνομιλία των δύο πολιτικών αρχηγών, Στέφανου Κασσελάκη και Νίκου Ανδρουλάκη - Τι είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Παρασύρης

Ως θετική αποτιμούν την επικοινωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε για τη συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Χαρίτα Μάντολες και την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στο X, πως «είναι θετικό πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε αυτή την πρωτοβουλία και εύχομαι αυτές οι πρωτοβουλίες συνεννόησης και σύγκλησης του προοδευτικού κόσμου, να αποδώσουν για ένα νέο κοινωνικό πλαίσιο».

Σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να να γίνει ενιαίο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ευχήθηκε «να επικρατήσει η λογική», ενώ επικεφαλής πρέπει να είναι «όποιος αποφασίσει η βάση της ενιαίας έκφρασης».

«Με χαροποίησε αυτή η επικοινωνία»

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης ερωτηθείς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», χαρακτήρισε «πολύ θετική» την επικοινωνία του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, έστω και δια επιστολών.

«Χαίρομαι που η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον δικό μου χώρο, με χαροποίησε αυτή η επικοινωνία», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει ξανά ο πόλος που συνθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις».

Τέλος, ο βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Παρασύρης απαντώντας για το ζήτημα στο MEGA υπογράμμισε πως «η κ. Μάντολες είναι μία τραγική φιγούρα και νομίζω πως σε ανθρώπινο επίπεδο έπρεπε όλοι να δώσουν συγχαρητήρια στον κ. Ανδρουλάκη».

Δείτε όσα είπαν οι κ.κ. Σπίρτζης και Παρασύρης στο MEGA:

Sports in

LIVE η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League

LIVE: Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024