Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε (22/07, 21:00) τη Σερβία σε φιλική αναμέτρηση στο Βελιγράδι στο τελευταίο τεστ για τη «γαλανόλευκη» πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Όπως ανακοίνωσε η σερβική ομοσπονδία λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.
Θυμίζουμε πως όπως έγινε γνωστό ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η Εθνική μετράει και επιστροφές καθώς ο Νικ Καλάθης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα βρίσκονται στη διάθεση του Σπανούλη, όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που προπονήθηκε κανονικά και χωρίς προβλήματα όλες τις προηγούμενες μέρες (είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.