Κάτι περισσότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, «A Moment To Remember», εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον εμβληματικό αρχηγό του.

Στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει για πάντα στον «ουρανό» του φαληρικού γηπέδου τη φανέλα με τον αριθμό «15». Ο Ολυμπιακός συνόδευσε την ανακοίνωση με ένα VIDEO, στο οποίο ο Πρίντεζης παρουσιάζει τη συλλεκτική φανέλα, η οποία φέρει πάνω τις ατάκες από ένα τατουάζ του που αναφέρει «one passion, one story, my legend» (σ.σ. ένα πάθος, μία ιστορία, ο θρύλος μου).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα μπορούσε να μην είναι στις σελίδες με το πιο λαμπερό χρώμα της ιστορίας του Ολυμπιακού. Στη δική του γιορτή, στο δικό του βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» θα τον τιμήσουν φορώντας μια φανέλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Η GSA και ο Ολυμπιακός ετοίμασαν με μεγάλη όρεξη και αγάπη μία συλλεκτική φανέλα γεμάτη σύμβολα, ιστορία και προσωπικότητα. Μία φανέλα εμπνευσμένη από τις «ζωγραφιές» του Γιώργου, το πάθος του για την ομάδα, την ιστορία του στον Ολυμπιακό, τον θρύλο που δημιούργησε μέσα στο Θρύλο.

Τρεις φανέλες του από την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό έγιναν χιλιάδες κομμάτια για να έχουν οι φίλοι του πάντα δικό τους ένα κομμάτι της ιστορίας του!

Μια υπογραφή στο «15» και μια ανάμνηση γεμάτη χαμόγελο από τις δικές του μεγάλες στιγμές!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα (22/07/24) μια από τις συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA».