Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείνει» ο Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ – Τι συμβαίνει με Τισουνταλί

«Κλείνει» ο Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ – Τι συμβαίνει με Τισουνταλί

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ – Σειρά παίρνει και ο Τισουνταλί

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τρέξουν οι διαδικασίες για την έκδοση βίζας που απαιτείται, προκειμένου ο Ρώσος επιθετικός να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ιβάν Σαββίδης, με προσωπικές του ενέργειες και με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, προχώρησε τις συζητήσεις και ο 26χρονος σέντερ φορ ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, όσα προβλέπει η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 26χρονου άσου (μόνο για ευρωπαϊκές ομάδες).

Τι ισχύει για Τισουνταλί

Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς δούλευαν άλλη μία μεταγραφή και αυτή δεν είναι άλλη από την περίπτωση του Ταρίκ Τισουνταλί. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γάνδη, για να κάνει και τον Μαροκινό φορ δικό του.

Οι «ασπρόμαυροι» επιχειρούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Βέλγων και μαζί με τον Μπράντον Τόμας και τον Ρώσο άσο να αποτελέσουν την επιθετική τριάδα της επόμενης σεζόν στην Τούμπα.

Πάντως, εκείνο που επιχειρείται είναι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αφού αποκλείεται να προλάβουν τις εξελίξεις και να αγωνιστούν στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League με την Μπάνια Λούκα.

Sports in

Με Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα ο Παναθηναϊκός αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League

Τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ – Βοϊβοντίνα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αν αποκλείσει την Μπότεφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024