Στην Τούμπα προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ δύο μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα καταστρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«48 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, ο ΠΑΟΚ κορυφώνει τις προετοιμασίες του για την επίσημη πρεμιέρα.
Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από ασκήσεις και ένα οικογενειακό διπλό. Για μία ακόμα μέρα το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με το τεχνικό επιτελείο να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.
Την Τρίτη (23.07) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα πάρει γεύση από την Τούμπα, καθώς θα προπονηθεί στις 20:30 στην έδρα του αγώνα, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου της βοσνιακής ομάδας».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.