Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο κανάλι θα δείξει το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα

Ποιο κανάλι θα δείξει το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται την ομάδα της Βοσνίας στην Τούμπα (Τετάρτη 24 Ιουλίου, 20:30) στο πρώτο παιχνίδι και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα της Βοσνίας στην Τούμπα (Τετάρτη 24 Ιουλίου, 20:30) στο πρώτο παιχνίδι και θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίου Τύπου

Η προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ για διάκριση στο UEFA Champions League ξεκινάει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και μπροστά στους φιλάθλους της θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη βοσνιακή Μπάνια Λούκα για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το Novasports θα βάλει τους συνδρομητές στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre-Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη, για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση σε περιγραφή επίσης του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post-Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στον συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή σε περίπτωση που έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Sports in

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού σε περίπτωση που επιστρέψει ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι αυτός που καθορίζει όλο το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024