Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο θέμα Σάσα Βεζένκοφ καθώς η είδηση ότι οι Ράπτορς αποδέσμευσαν τον πρώην MVP της Ευρωλίγκας άνοιξε το δρόμο και για το… τυπικό της ιστορίας.

Ο Βεζένκοφ είναι λοιπόν έτοιμος να επιστρέψει στον Πειραιά ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του και η συγκεκριμένη εξέλιξη ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους».

Οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού θα πρέπει βέβαια να κάνουν υπομονή για δυο ακόμα μέρες, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα των πειραιωτών.

Κι αυτή η εξέλιξη φυσικά δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Ολυμπιακό, αναβαθμίζοντας το ρόστερ της ομάδας του λιμανιού με προφανή βεβαίως στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Οι πειραιώτες θα βάλουν στο ρόστερ τους όχι απλά τον κορυφαίο παίκτη της Ευρωλίγκας την σεζόν 2022-2023, αλλά έναν παίκτη που επιστρέφει σ’ ένα οικείο περιβάλλον για να συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή που τον «απογείωσε».

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Βεζένκοφ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούν την πληρέστερη τριάδα στο «4» και στο «5» σ’ όλη την Ευρωλίγκα.

Το τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας για να χωρέσει τους παίκτες στο πλάνο του, αυτό είναι δουλειά του Έλληνα τεχνικού και κανείς δεν αμφιβάλει πως ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει δουλέψει πάνω σε αυτό το σχέδιο εδώ και αρκετό καιρό.

Χρειάζεται απλά λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ, ώστε να έχουμε πλέον μια ξεκάθαρη και συγκεκριμένη εικόνα για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα η επικείμενη επιστροφή του Βεζένκοφ στους «ερυθρόλευκους» δίνει μεγάλη δυναμική στον Ολυμπιακό, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη τον οποίο θα ήθελαν όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκα στο ρόστερ του.

Κι όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες. Ο Βεζένκοφ λοιπόν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει ήδη… ωραία πράγματα με τον Σάσα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απλά χρειάζεται μια μικρή υπομονή ακόμα και όλα θα γίνουν, με τον Ολυμπιακό ν΄ ανακοινώνει κι επίσημα την τεράστια μεταγραφή.

Ο Βεζένκοφ θα δώσει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιστρέψει σε παλιά γνώριμα στάνταρντς στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού «ανοίγοντας» το γήπεδο. Και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως με τον Σάσα στο παρκέ, οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακτήσουν μεγάλο μέρος της εντυπωσιακής ταχύτητας που είχαν στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση.

Και θα δώσουν βεβαίως την δυνατότητα και στον Φαλ να πασάρει με μεγαλύτερη άνεση, καθώς ο Γάλλος είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Βεζένκοφ. Όλα αυτά προσεχώς στον Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Μπαρτζώκας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024