Η νεαρή πιλότος Melanie Georger πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στιγμές αφότου άφησε έναν ελεύθερο αλεξιπτωτιστή να κάνει την πτώση του, ο οποίος αποκαλύπτει το τελευταίο συγκινητικό μήνυμά της.

Η Melanie Georger ήταν το μόνο άτομο που επέβαινε στο αεροπλάνο τη στιγμή της μοιραίας συντριβής. Η 26χρονη Melanie Georger έκανε check in με τον Jeffrey Walker για να κάνει το πρώτο του άλμα πάνω από τους καταρράκτες του Νιαγάρα το Σάββατο.

Ο Jeffrey Walker είπε ότι η ευγένειά της ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του και ένιωσε καθησυχασμένος να κάνει το άλμα με την ενθάρρυνσή της. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα νευρικός, ούτε όταν βρέθηκα κοντά στην πόρτα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μισή ώρα μετά την ελεύθερη πτώση του, η Melanie Georger θα προσπαθούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο. Το μοιραίο αεροπλάνο συνετρίβη στο Niagara Scenic Parkway στο Youngstown της Νέας Υόρκης.

«Κάτι πήγε στραβά»

Ήταν το μόνο άτομο που επέβαινε στο μονοκινητήριο Cessna και σκοτώθηκε στη συντριβή. O Walker αναφέρθηκε στο μοιραίο δυστύχημα. «Κάτι πήγε στραβά. Είτε είχε επείγουσα ιατρική κατάσταση είτε κάτι συνέβη στο αεροπλάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αισθάνεται τώρα ευλογημένος που είναι ζωντανός. «Για κάποιο λόγο ο Θεός με άφησε στη Γη και είμαι ευλογημένος που είμαι ακόμα ζωντανός» υπογράμμισε στον τοπικό σταθμό ειδήσεων.

«Γιατί δεν συνέβη όταν ήμουν εκεί πάνω; Γιατί δεν συνέβη όταν ήμασταν όλοι στο αεροπλάνο;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως άρχισαν να δέχονται κλήσεις γύρω στις 11:40 το πρωί του Σαββάτου σχετικά με μια πυρκαγιά στην πλευρά του αυτοκινητόδρομου.

Όταν έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου Cessna 208B σε μια πλαγιά.

Οι αρχές ανακοίνωσαν τότε ότι ο πιλότος είχε σκοτωθεί στη συντριβή, με τον πατέρα της Melanie Georger να επιβεβαιώνει πως το θύμα ήταν η κόρη του.

«Φίλοι και οικογένεια, η ζωή μου όπως την ήξερα τελείωσε σήμερα. Η αγαπημένη μου κόρη, η καλύτερή μου φίλη και το ένα από τα δύο φώτα της ζωής μου πέθανε ξαφνικά σήμερα.

Η Melanie ήταν πιλότος, στο κατώφλι της πραγματοποίησης του ονείρου της να πετάξει γαι αεροπορικές εταιρείες. Έκανε αυτό που αγαπούσε, πετώντας για μια τοπική εταιρεία αλεξιπτωτιστών, όταν το αεροπλάνο της συνετρίβη» έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.