Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν φεύγει, η Κάμαλα έρχεται στο εξώφυλλο του Time

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν φεύγει, η Κάμαλα έρχεται στο εξώφυλλο του Time

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε το περιοδικό Time την απόσυρση Μπάιντεν και την υποψηφιότητα Χάρις, εκατό ημέρες πριν τις εκλογές των ΗΠΑ

Την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν από την διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών, σχολιάζει το περιοδικό Time με ένα κατακόκκινο εξώφυλλο. Σύμφωνα με την ανάρτηση του περιοδικού, ο πρόεδρος αποχωρεί από τα δεξιά, με τη μορφή του μόλις να διακρίνεται, ενώ από την αντίθετη κατεύθυνση έρχεται η αντιπρόεδρος, όπου γύρω από εκείνη συστρατεύονται όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί.

Το εξώφυλλο στα αριστερά, γράφει το Time, και είναι το τεύχος που κυκλοφόρησε την 21η Ιουλίου. Στα δεξιά είναι αυτό που παρήχθη ψηφιακά στις 28 Ιουνίου, την ημέρα της καταστροφικής εμφάνισης του Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Πανικός», γράφει το εξώφυλλο του Ιουνίου, απηχώντας το κλίμα στους Δημοκρατικούς από την κακή εμφάνιση του προεδρου.

Δείτε την ανάρτηση

Τρέχουν για τα διαδικαστικά οι Δημοκρατικοί

Η Επιτροπή Κανονισμών του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, η οποία έχει αναλάβει την εποπτεία της διαδικασίας ανάδειξης των προεδρικών υποψηφίων, θα συνεδριάσει το απόγευμα της Τετάρτης, στον απόηχο της απόφασης του προέδρου Μπάιντεν να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Οι συμπρόεδροι της επιτροπής δηλώνουν ότι είναι ευθύνη της επιτροπής να εφαρμόσει ένα πλαίσιο για την επιλογή ενός νέου υποψηφίου, το οποίο θα είναι ανοικτό, διαφανές, δίκαιο και ομαλό. Οι συμπρόεδροι της επιτροπής δηλώνουν ότι η διαδικασία θα είναι ολοκληρωμένη, δίκαιη και ταχεία. Η συνεδρίαση θα είναι δημόσια και θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του DNC στο YouTube.

Sports in

Κληρώνει για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαθαίνουν σήμερα τους πιθανούς τους αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο Champions, Europa & Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024