Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εξήρε τον Μπάιντεν η Χάρις - «Έχει ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων προέδρων»

Εξήρε τον Μπάιντεν η Χάρις – «Έχει ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων προέδρων»

Η Κάμαλα Χάρις στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τις εκλογές του Νοεμβρίου, έπλεξε το εγκώμιο του Τζο Μπάιντεν.

Καλωσορίζοντας τους πρωταθλητές του NCAA στον Λευκό Οίκο η Κάμαλα Χάρις, αναφέρθηκε στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι μάχεται για το καλό των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Είμαι μάρτυρας από πρώτο χέρι ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μάχεται καθημερινά για τον αμερικανικό λαό και είμαστε βαθιά, βαθιά ευγνώμονες για την υπηρεσία του στο έθνος μας» σημείωσε η Κάμαλα Χάρις.

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των ομάδων που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα του NCAA ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χάρις, μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς να πει λέξη για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Μπάιντεν τα τελευταία τρία χρόνια είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία.

«Σε μία θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων προέδρων που υπηρέτησαν δύο θητείες στο αξίωμα» πρόσθεσε η Κάμαλα Χάρις.

Ο διαχωρισμός

Όπως αναφέρουν στελέχη από το επιτελείο της, η Κάμαλα Χάρις δεν μίλησε καθόλου για την υποψηφιότητά της καθώς στην εκδήλωση βρισκόταν ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπενθυμίζεται ότι στις ΗΠΑ είναι υποχρεωτικός ο διαχωρισμός των επίσημων καθηκόντων προέδρου και αντιπροέδρου με την εκάστοτε προεκλογική εκστρατεία.

Θα μιλήσει με τους συνεργάτες της και στο… λαό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάμαλα Χάρις θα βρεθεί αργότερα μέσα στην ημέρα στο Ντέλαγουερ, όπου θα έχει συνομιλία με στελέχη του προεκλογικού της επιτελείου.


«Είναι η πρώτη πλήρης ημέρα της προεκλογικής μας εκστρατείας, οπότε θα πάω στο Γουίλμινγκτον, DE αργότερα για να πω «γεια» στο προσωπικό μας στα κεντρικά γραφεία. Μια μέρα έφυγε. Απομένουν 105. Μαζί, θα το κερδίσουμε αυτό», έγραψε η Κάμαλα Χάρις στο Χ (πρώην Twitter).

Στη συνέχεια, ενδέχεται να απευθύνει και το πρώτο της μήνυμα ως υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ στον αμερικανικό λαό, κάτι που ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Sports in

Και θα στο ξεπληρώσει η ιστορία…

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μένει στο λιμάνι του και βάζει πλώρη για νέα θρυλικά κατορθώματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024