Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Το χυδαίο σχόλιο του Έλον Μάσκ προς την Κάμαλα Χάρις - Πώς την αποκάλεσε

ΗΠΑ: Το χυδαίο σχόλιο του Έλον Μάσκ προς την Κάμαλα Χάρις – Πώς την αποκάλεσε

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και υποστηριχτής του Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί με τα λεγόμενά του

Είναι πλέον γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ χαίρει της στήριξης του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla Έλον Μασκ για την προεδρία στις ΗΠΑ.

Ο Έλον Μάσκ δεσμεύτηκε για δωρεές ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων ανά μήνα για να βοηθήσει τον Τραμπ να κερδίσει μια δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Παράλληλα ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος θεώρησε εξίσου σημαντικό να… ειρωνευτεί και την Κάμαλα Χάρις, μετά την υποψηφιότητά της για την προεδρία.

Το ειρωνικό σχόλιο του Έλον Μάσκ προς την Κάμαλα Χάρις

Ειδικότερα, ο Έλον Μασκ διακωμώδησε χυδαία την Κάμαλα Χάρις, αποκαλώντας της «αυτό» ως υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία του κόμματος δημοσιεύοντας ένα παλιό βίντεο της ίδιας.

Στο βίντεο φαίνεται η πρώην εισαγγελέας να εισάγει μια συνάντηση περιγράφοντας όχι μόνο τις αντωνυμίες που προτιμά για το φύλο της, αλλά και τι φορούσε.

«Είμαι η Κάμαλα Χάρις- οι αντωνυμίες μου είναι «she» και «her» και είμαι μια γυναίκα που κάθεται στο τραπέζι φορώντας ένα μπλε κοστούμι» λέει η Χάρις προλογίζοντας μια συνάντηση στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του εκτελεστικού γραφείου Αϊζενχάουερ το 2022.

«Φανταστείτε 4 χρόνια από αυτό…», είπε ο Μασκ δημοσιεύοντας το απόσπασμα που δείχνει τη Κάμαλα Χάρις να προεδρεύει της συνάντησης.

Sports in

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024