Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ανήσυχος ο πρίγκιπας Χάρι - Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οικογένειά του

Ανήσυχος ο πρίγκιπας Χάρι – Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οικογένειά του

Ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει ταξίδι με διάρκεια ενός μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθει να έρθει ξανά πιο κοντά με την οικογένειά του.

Ένας ανήσυχος πρίγκιπας Χάρι φέρεται να σχεδιάζει μια μηνιαία επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αντιμετωπίσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με γνώστες, ο πρίγκιπας Χάρι επιθυμεί να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη Μέγκαν Μαρκλ να φοβάται ότι θα ταλαιπωρηθεί από τα πλήθη αν το ζευγάρι επισκεφθεί τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει με αγωνία ένα μηνιαίο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθεί την οικογένειά του χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει να επανασυνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια. Και ένα ταξίδι διάρκειας ενός μήνα θα τον βοηθούσε να περάσει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τη θεία του πριγκίπισσα Άννα.

Οι γνώστες αναφέρουν ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα του έδινε την ευκαιρία να συναντήσει τους φίλους του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, με τη Μέγκαν Μαρκλ να λανσάρει επίσημα το εμπορικό σήμα American Riviera Orchard το καλοκαίρι, οι μυημένοι αναφέρουν ότι είναι πιθανό να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψαν τη ζωή ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο το 2020, η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε μόνο λίγες φορές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε επισκεφθεί την πατρίδα του πιο πρόσφατα με αφορμή τη 10η επέτειο των Invictus Games.

«Ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να επιστρέψει μόνος του στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι λογικό να κάνει ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Είναι πεπεισμένος ότι εάν περάσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκεί, θα έχει καλύτερη ευκαιρία να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του» ανέφερε μια πηγή στο Closer.

Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να γυρίσει

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για έναν μήνα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τα παιδιά τους πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Η Μέγκαν Μαρκλ σέβεται την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά του, αλλά δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Η Μέγκαν Μαρκλ φοβάται ότι θα ταλαιπωρηθεί αν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της εκπομπής μαγειρικής της στο Netflix, καθώς και την προετοιμασία του λανσαρίσματος του brand της.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι θέλει να βελτιώσει τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια. Τα εκρηκτικά του απομνημονεύματα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ επιδείνωσαν τη σχέση του με την οικογένειά του.

«Ο πρίγκιπας Χάρι ανυπομονεί πολύ να γυρίσει σπίτι και να δει τον πατέρα του, να συναντήσει φίλους του για τα γενέθλιά του τον Σεπτέμβριο και να επισκεφθεί τη θεία του πριγκίπισσα Άννα» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά του, έκανε μια πτήση 26 ωρών στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού έμαθε ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Έδωσε μάλιστα το παρών στη στέψη του τον περασμένο Μάιο χωρίς την οικογένειά του.

Sports in

Ο Αταμάν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024