Η Λίζα Κούντροου δεν κοιτάζει πίσω με αγάπη την εμπειρία της στα «Φιλαράκια», αποκαλύπτοντας το μοναδικό πράγμα που την ενόχλησε πραγματικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς κωμικής σειράς.

Ήταν στο podcast του Conan O’Brien που η Λίζα Κούντροου διευκρίνισε μια ομολογία που είχε κάνει και η Τζένιφερ Άνιστον. Ότι δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ θαυμάστρια του live κοινού στο στούντιο.

Όπως αποκάλυψε η Λίζα Κούντροου, το κοινό θα γελούσε για πολύ ώρα με ένα αστείο, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν τόσο αστείο.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι αυτό την ενοχλούσε πολύ, καθώς πίστευε ότι δεν ήταν μια ειλικρινής απάντηση σε αυτό που έκανε η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της στη σκηνή.

Ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι

«Είναι σαν ‘τώρα απλώς καταστρέφεις το timing της υπόλοιπης εκπομπής’. Μερικές φορές θα παρατηρούσα αν γελούσαν πολύ και θα έλεγα ‘ελάτε τώρα’. Πολύ θυμωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίζα Κούντροου.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ενημέρωναν το κοινό στα «Φιλαράκια» να αποφεύγει το υπερβολικό γέλιο, καθώς τα γυρίσματα χρειάζονταν ήδη ώρες να τελειώσουν.

Οι αναμνήσεις της για τα «Φιλαράκια» δεν είναι βέβαια όλες αρνητικές. Στην πραγματικότητα, η Λίζα Κούντροου ανέφερε πως βλέπει τώρα τη δημοφιλή σειρά χωρίς να ντρέπεται για πρώτη φορά ως έναν τρόπο να τιμήσει τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2023.