Ο μεγιστάνας Jerry Jones απολαμβάνει χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο.

O ιδιοκτήτης της ομάδας του αμερικανικού φούτμπολ Dallas Cowboys μαζί με την οικογένειά του και φίλους επισκέφθηκαν το εστιατόριο Mamalouka για να δειπνήσουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση Dancing with the Greeks όπου οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί συνδυάζονται με το σπάσιμο πιάτων.

Οι χλιδάτες διακοπές και το σπάσιμο των πιάτων

Ο Αμερικάνος κροίσος και οι συνδαιτυμόνες του φρόντισαν να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης.

Έτσι συμμετείχαν με θέρμη στο σπάσιμο των πιάτων δείχνοντας να το απολαμβάνουν.

Το εντυπωσιακό mega yacht, Bravo Eugenia, αξίας 210 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Jerry Jones κατέφθασε στο νησί των Ανέμων με το εντυπωσιακό του mega yacht, Bravo Eugenia, αξίας 210 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μήκους 109 μέτρων θαλαμηγός με το ελληνικό όνομα (Ευγενία λέγεται η σύζυγος του Jones) ναυπηγήθηκε το 2018 στην Ολλανδία και μπορεί να φιλοξενήσει 14 καλεσμένους σε 7 πολυτελείς καμπίνες καθώς και 30 άτομα πλήρωμα.

Το επιβλητικό λευκό σκάφος με την χαρακτηριστική μακριά πλώρη το οποίο κέρδισε τον τίτλο του Γιωτ της Χρονιάς στον διαγωνισμό World Tachts Trophies το 2019 διαθέτει μεταξύ άλλων δύο ελικοδρόμια, beach club, γυμναστήριο, σάουνα και ευρύχωρο γκαράζ για tender και φυσικά μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν αγκυροβολεί.