Κώστας Βουτσάς: Ο γιος του Φοίβος έγινε 8 χρόνων – Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού
O μικρός Φοίβος μοιάζει στον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020.
Η Αλίκη Κατσαβού ευχήθηκε στον γιο της ο οποίος έγινε 8 ετών, με μια φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων του μικρού Φοίβου.
Τα συγκινητικά λόγια της Αλίκης Κατσαβού για το γιο της Φοίβο
Κάνοντας σχετική ανάρτηση στα social media η Αλίκη Κατσαβού περιέγραψε πώς πέρασαν τη χθεσινή ημέρα στο πάρτι γενεθλίων, εκφράζοντας την αγάπη της προς τον γιο της.
«Σήμερα ο Φοίβος γίνεται 8 χρόνων! Χθες όμως έσβησε τα κεράκια του στην τούρτα του αγαπημένου του Ρονάλντο, παρέα με λίγους συμμαθητές του.
Πάρτι με φίλους
Μετά την τούρτα, η γιορτή συνεχίστηκε στο γειτονικό γήπεδο, όπου ο Φοίβος και οι φίλοι του, ο Χρήστος, η Αφροδίτη, ο Γιώργος, ο Μάξιμος και οι μικρές Ειρήνη και Έλενα, έπαιξαν μπάλα μέχρι αργά το απόγευμα.
«Χρόνια πολλά, αγάπη μου! Με κάνεις περήφανη για το παιδί που γίνεσαι. Ανθεκτικό, θαρραλέο, χαρούμενο, κοινωνικό και γενναιόδωρο. Είσαι το φως της ζωής μου», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού για τον γιο που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά.
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο


