Στις στιγμές τρόμου που βίωσε στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από δύο χρόνια στην πολυκατοικία της μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη ήρθε αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη όταν ένα μεσημέρι του Σεπτεμβρίου του 2022 μια ισχυρή έκρηξη στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε έκανε ολόκληρο το κτίριο να τυλιχθεί στις φλόγες.

«Θα καιγόμουν ζωντανή! Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά! Βρισκόμουν στον τρίτο όροφο και συζητούσα με έναν κύριο που είχε έρθει να ρωτήσει για ένα διπλανό διαμέρισμα. Κι ακούσαμε ένα «μπαμ», που τάραξε συθέμελα την πολυκατοικία. Έπιασα το κεφάλι μου κι άρχισα να φωνάζω «σεισμός», λίγα δευτερόλεπτα πριν λαμπαδιάσει το κτίριο», περιγράφει η Μάγδα Τσαγγάνη μιλώντας στην εφημερίδα On Time.

«Ζήσαμε την απόλυτη φρίκη»

«Αυτός ο κύριος μας φώναξε «στην ταράτσα γρήγορα!», αν κατεβαίναμε όλοι στο ισόγειο θα ήμασταν νεκροί. Όπως ήμουν με τη ρόμπα, πηδήξαμε από τη μία ταράτσα στην άλλη και βγήκαμε στον δρόμο. Όταν με σηκώσανε για να με περάσουν στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας ήμουν σαν πεθαμένη. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα τις φλόγες, είχαν φτάσει μέχρι τον έκτο όροφο», θυμάται η γνωστή ηθοποιός.

«Ζήσαμε την απόλυτη φρίκη. Ξέρεις τι είναι να μη φταις και να χάνεις το σπίτι σου; Όλα μου τα πράγματα έγιναν αποκαΐδια. Έχουν περάσει δύο χρόνια κι ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, νόμιζες ότι σείεται η γη», περιέγραψε η Μάγδα Τσαγγάνη.