Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι βαθιά πληγωμένος από την «απόλυτη εκδίκηση» του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι βαθιά πληγωμένος από την «απόλυτη εκδίκηση» του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται βαθιά πληγωμένος από τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ που τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να αισθάνεται βαθιά πληγωμένος αφού έχασε έναν σημαντικό στρατιωτικό ρόλο από τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο δούκας του Σάσεξ προκάλεσε πρόσφατα οργισμένες αντιδράσεις μετά την αποδοχή του βραβείου ESPY Pat Tillman για το έργο του με τα Invictus Games.

Η μητέρα του Tillman, Mary, και αθλητικοί σχολιαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επέκριναν μάλιστα την υποψηφιότητά του.

Η ταπείνωσή του επεκτείνεται και στους βασιλικούς κύκλους σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα βασιλικών θεμάτων Emily Andrews.

«Επανειλημμένα ο πρίγκιπας Χάρι έχει εκφράσει τη λύπη του που έπρεπε να εγκαταλείψει τους τιμητικούς στρατιωτικούς διορισμούς του αφού αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Οι παλιοί του φίλοι λένε ότι θα τον πλήγωσε βαθιά βλέποντας τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, να παίρνει τον ρόλο του Αρχηγού του Συνταγματάρχη της πρώην οργάνωσής του από τον βασιλιά Κάρολο.

Αναμφίβολα προκαλεί ακόμα περισσότερα αρνητικά συναισθήματα ή ακόμα και καβγάδες μεταξύ των ήδη αποξενωμένων αδερφών. Κάποιοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι είναι πραγματικά η απόλυτη εκδίκηση.

Απομακρύνονται όλο και περισσότερο

Για μένα, απλώς βαθαίνει η ήδη ανοιχτή πληγή ανάμεσα στα δύο αδέρφια που κάποτε ήταν τόσο κοντά» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Η εμπειρογνώμονας αργότερα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν συμμετείχε στην ενεργό υπηρεσία όταν ήταν στον στρατό, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι υπηρέτησε στο Αφγανιστάν με το Σώμα Αεροπορίας Στρατού, υποδηλώνοντας ότι μπορεί κάλλιστα να ήθελε τον τιμητικό τίτλο.

Η Emily Andrews πρότεινε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει καταλήξει να παίρνει βραβεία της showbiz αντί για νέες τιμητικές διακρίσεις από τον βασιλιά και αισθάνεται σίγουρη ότι αν είχε την επιλογή, θα διάλεγε στρατιωτικά καθήκοντα αντί για αθλητικά βραβεία.

Το βραβείο ESPY ονομάστηκε προς τιμήν ενός ήρωα πολέμου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και γιορτάζει εξαιρετικά άτομα που αποτελούν παράδειγμα θάρρους, επιμονής και υπηρεσίας. Ωστόσο, η Mary Tillman σοκαρίστηκε που πήγε σε ένα τόσο «αμφιλεγόμενο και διχαστικό» πρόσωπο.

Συγκεντρώθηκαν μάλιστα πάνω από 50.000 υπογραφές κατά της υποψηφιότητας του πρίγκιπα Χάρ, ενώ και αθλητικοί ειδήμονες έσπευσαν να εκφράσουν τις ενστάσεις τους για την απόφαση.

«Είναι ίσως το πιο ντοπιαστικό πράγμα που έχω δει σε όλη μου τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Boston Connor.

«Πηγαίνει στον πρίγκιπα Χάρι, που δεν νομίζω ότι είναι πια πρίγκιπας… Είπε ότι δεν θέλει να τον αποκαλούν έτσι» σημείωσε από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του NFL Pat McAfee.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024