Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάνεν Ντόχερτι δεν πίστευε πως θα πεθάνει μέχρι τις τελευταίες της στιγμές

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν πίστευε πως θα πεθάνει μέχρι τις τελευταίες της στιγμές

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν πίστευε πως έχει έρθει ακόμα η ώρα να φύγει μέχρι τις τελευταίες της στιγμές και έκανε σχέδια για το μέλλον.

Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν πεπεισμένη μέχρι τις τελευταίες της στιγμές ότι δεν επρόκειτο να πεθάνει σύντομα αποκάλυψε η συμπρωταγωνίστριά της στις «Μάγισσες» Holly Marie Combs.

H Σάνεν Ντόχερτι πέθανε στα 53 της χρόνια στις 13 Ιουλίου 2024, σχεδόν δέκα χρόνια αφότου διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού.

Ο θάνατός της ήρθε έναν χρόνο αφότου αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά και τον εγκέφαλό της.

Είχαμε μεγάλα σχέδια για φέτος. Δεν πίστευε ότι θα έφευγε σύντομα

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast της συμπρωταγωνίστριάς της Holly Marie Combs, που ηχογραφήθηκε μετά τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι, η ηθοποιός μοιράστηκε μια συγκλονιστική εικόνα για την ψυχική κατάσταση της αείμνηστης συναδέλφου της πριν από τον πρόωρο θάνατό της.

«Μια από τις τελευταίες φορές που ήμουν μαζί της, είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια από τις «Μάγισσες» σαν να ήμασταν έφηβες. Νομίζω ότι έκανε ό,τι μπορούσε στον χρόνο που είχε, αλλά δεν το έκανε… πιστεύαμε ότι είχαμε περισσότερο χρόνο και αυτό είναι το λυπηρό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Holly Marie Combs για τη Σάνεν Ντόχερτι.

«Είχαμε μεγάλα, μεγάλα σχέδια για φέτος. Δεν πίστευε ότι θα έφευγε σύντομα. Ακούγεται τρομερά κλισέ, μέχρι να σου συμβεί, πάντα πιστεύεις ότι έχεις περισσότερο χρόνο» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

Το αντίο στη Σάνεν Ντόχερτι

Μετά τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι, συμπεριλαμβανομένης της Sarah Michelle Gellar, απέτισαν φόρο τιμής με συγκινητικά μηνύματα στα social media.

«Πώς μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να συνοψίσεις 30 χρόνια φιλίας; Υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι πονάει τόσο πολύ γιατί υπήρχε τόση αγάπη» έγραψε η Sarah Michelle Gellar στο Instagram μαζί με μια συλλογή από φωτογραφίες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η Sarah Michelle Gellar πρότεινε επίσης έναν τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη της Σάνεν Ντόχερτι. «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η Σάνεν Ντόχερτι αγαπούσε τα ζώα, ειδικά τα σκυλιά. Στη μνήμη της, ας στηρίξουμε τα αγαπημένα μας φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα ζώα» υπογράμμισε.

«Είτε με δωρεά χρημάτων, είτε σταματώντας στο τοπικό καταφύγιό σας και απλώς προσφέροντας αγκαλιές και βόλτες στα ζώα που στεγάζονται εκεί είτε ακόμα και κάνοντας tag στα σχόλια ώστε οι άλλοι άνθρωποι να μάθουν για τη δουλειά τους. Ξέρω ότι αυτό θα έκανε τη Σάνεν Ντόχερτι χαρούμενη» συμπλήρωσε.

Σε μια άλλη συγκινητική αναφορά της, η Holly Marie Combs χαρακτήρισε την αδερφή της στις «Μάγισσες» το καλύτερο μισό από 31 χρόνια. «Υπάρχει ένα κενό στο στήθος μου και δεν μπορώ να ανασάνω. Ένα κομμάτι μου λείπει παρόλο που ξέρω ακριβώς τι θα μου έλεγες αυτή τη στιγμή. Ξέρω ακριβώς τι θα μου έλεγες να κάνω αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι το αθάνατο πνεύμα σου θα ζει μέσα μου και στα παιδιά μου που αγάπησες σαν δικά σου. Θα περπατήσουν με την αίσθηση του σκοπού και περηφάνειας. Θα είναι ειλικρινή και θα υπερασπιστούν αυτό που είναι σωστό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024