Ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε χωρίς να φορά τη βέρα του το Σαββατοκύριακο, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρταζε μόνη τα 55α γενέθλιά της στα Hamptons.

Ο ηθοποιός του «Argo» έβγαλε τη βέρα του ενώ εθεάθη στο Λος Άντζελες την Κυριακή. Ο Μπεν Άφλεκ, που επέλεξε casual ντύσιμο, φωτογραφήθηκε να κάνει κάποιες δουλειές, ενώ η σύζυγός του παρέθετε γεύμα γενεθλίων.

Ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε την επόμενη μέρα να φορά κοστούμι καθώς έφτανε στο γραφείο του. Κρατούσε έναν κρύο καφέ στο δεξί του χέρι και το τηλέφωνο και την τσάντα του γυμναστηρίου στο άλλο, καθιστώντας δύσκολο να γίνει αντιληπτό αν φορούσε τη βέρα του.

Στο μεταξύ, η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκε να φορά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της ενώ βρισκόταν στα Hamptons τη Δευτέρα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκε με casual ρούχα μετά από ένα γεμάτο εορταστικό Σαββατοκύριακο. Η Λατίνα τραγουδίστρια ξεκίνησε τους εορτασμούς των γενεθλίων της με ένα πλούσιο πάρτι με θέμα το «Brigerton» το Σάββατο στα Hamptons.

Οι καλεσμένοι της, συμπεριλαμβανομένων πολλών μελών της οικογένειάς της, έτυχαν θερμής υποδοχής, καθώς τους περίμενε μια άμαξα για να τους οδηγήσει στο εσωτερικό για το πάρτι γενεθλίων της.

«Έχει τελειώσει εδώ και μήνες ο γάμος τους»

Την επόμενη μέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ παρέθεσε ένα οικείο μεσημεριανό γεύμα σε συγγενικά της πρόσωπα και στενούς της φίλους στο Arthur & Sons.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμένα πάνω της, καθώς επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο.

Η ηθοποιός του «Hustlers», που ήταν μαζί με τα δίδυμά της Max και Emme, συγκινήθηκε στο τραπέζι καθώς έλεγε ιστορίες για το παρελθόν της.

Με τις φήμες για επικείμενο διαζύγιο να κρατούν καλά το τελευταίο διάστημα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν χωριστά εκτός από τα γενέθλιά της και τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στις 16 Ιουλίου.

Αν και κανένας δεν έχει αναφερθεί στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ένας από τα κοντινά τους πρόσωπα ανέφερε πρόσφατα στο Page Six ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει εδώ και μήνες.