Ερωτηματικά προκάλεσε η αποκάλυψη στη δίκη του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ ότι καταστράφηκε cd με περιεχόμενο από το κινητό του δημοσιογράφου, που περιελάμβανε μηνύματα του με αξιωματούχους από την εφαρμογή WhatsApp.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας https://freedomofpress.gr/,  κατά τη σημερινή δικάσιμο κι ενώ η έδρα κατέγραφε τα αναγνωστέα έγγραφα, «διαβάστηκε» το τεκμήριο με αριθμό 33, στο οποίο υπήρχαν επαφές του Καραιβάζ στην εφαρμογή WhatsApp.

Η έδρα ανέγνωσε από την έκθεση τεκμηρίων ότι σε αυτές περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του πρώην διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρήγορη Δημητριάδη, του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ωστόσο, μετά την ανάγνωση του σχετικού, η εισαγγελέας έσπευσε να ενημερώσει ότι το CD με το περιεχόμενο από τις επαφές αυτές έχει καταστραφεί, επειδή τρυπήθηκε από συρραπτικο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο δεν είχε αποτυπωθεί σε έγγραφο (όπως θα παρουσιαζόταν στο δικαστήριο) και δεν ζητήθηκε αντίγραφο από την έδρα.

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το περιεχόμενο των επαφών που «χάθηκαν», ειδικά σε ότι αφορά τους κορυφαίους αξιωματούχους που περιλαμβάνονταν σε αυτό.