Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο»: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της Gisele

«Ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο»: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της Gisele

«Σε δευτερόλεπτα, περίπου 30 άνδρες με γιγαντιαίους φωτογραφικούς φακούς όρμησαν πίσω από βράχια προς το μέρος μας».

Η Gisele είχε γενέθλια το Σάββατο και το πιθανότερο είναι ότι ακόμα κι αν δεν είστε σχετικοί με τη μόδα, ενημερωθήκατε μέσα από τα social media. H ίδια η σταρ του modeling και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη δίδυμη αδερφή της για να το γιορτάσει.

«Είμαι ευγνώμων που θα γιορτάσω έναν ακόμη χρόνο γύρω από τον ήλιο με τη σούπερ αδελφή μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις ευχές για τα γενέθλια. Νιώθω ευλογημένη που περιβάλλομαι από τόση αγάπη. Ανυπομονώ για ό,τι έρχεται». Πέρα από αυτή την κλασική φωτογραφία, τα κοινωνικά δίκτυα θυμήθηκαν τις πιο εμβληματικές στιγμές της Gisele. Μία από αυτές είναι η φωτογράφιση του Mario Testino που έχει αφήσει εποχή.

Εμβληματική φωτογράφιση

Η ιστορία πίσω από αυτή την εμβληματική φωτογράφιση της Gisele, που έγινε διάσημη με τη λεζάντα: «Ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο», είναι πραγματικά συναρπαστική. Ο γνωστός makeup artist James Kaliardos αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία πίσω από την iconic sexy πόζα με το σκισμένο τζιν σορτσάκι που αποκάλυπτε τους γλουτούς της, όπως την έζησε ο ίδιος.

«Είχαμε κατέβει σε μια παραλία του Μαλιμπού για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, όταν είδα ότι ξέχασα να ενυδατώσω ΟΛΕΣ τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος του σώματος της. Σε δευτερόλεπτα, περίπου 30 άνδρες με γιγαντιαίους φωτογραφικούς φακούς όρμησαν πίσω από βράχια προς το μέρος μας.

Ήταν παράξενο και πραγματικά τρομακτικό. Δεν ξέρω γιατί έτρεξαν όλοι, αφού είχαν τηλεφακούς, αλλά όλοι πήραμε τη Gisele για να την καλύψουμε και να την προστατέψουμε. Σε περίπου δέκα λεπτά, τα βραζιλιάνικα νέα είχαν ήδη δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία και απλά εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο».

«Ο πραγματικά ιδιοφυής στιλίστας και σχεδιαστής Nicola Formichetti είχε σκίσει το τζιν σορτσάκι της σε αυτά τα τολμηρά σημεία, και η νέα τάση της μόδας γεννήθηκε!

Ο Mario Testino αποτύπωσε τη Gisele σε όλη της τη δόξα και τη δύναμη που ενσαρκώνει ως ανθρώπινο θαύμα και ως υπέρμαχος της φύσης και της Μητέρας Γης. Χρόνια πολλά, Gisele. Η φωνή σου και η φροντίδα σου για τη γη μας είναι το μεγαλύτερο δώρο. Και αισθάνομαι τυχερός που σε γνωρίζω».

Η φωτογράφιση αυτή παραμένει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στιγμές στην καριέρα της Gisele, υπογραμμίζοντας την ικανότητά της να μαγνητίζει την κάμερα και να αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στη βιομηχανία της μόδας.

Με τα γενέθλιά της, οι θαυμαστές της παγκοσμίως γιόρτασαν, όχι μόνο την ηλικία της, αλλά και την ακαταμάχητη επιρροή της στο χώρο του modeling και πέρα από αυτόν.

Πηγή: grace.gr

Sports in

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι το All-Star του ΜLS

Δίχως την παρουσία του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί το All Star του φετινού MLS.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024