Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tα smartphones με τις καλύτερες κάμερες

Tα smartphones με τις καλύτερες κάμερες

Τα καλύτερα smartphone με κάμερα τραβούν φωτογραφίες και βίντεο που συναγωνίζονται τις παραδοσιακές κάμερες.

Το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα μπορεί να είναι ένα τηλέφωνο Android ή ένα iPhone, επειδή ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που προτιμάτε, θα βρείτε μια φανταστική κάμερα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας για το τι μπορεί να κάνει μια κάμερα smartphone.

Το τηλέφωνό σας είναι η κάμερα που έχετε πάντα στην τσέπη σας, αλλά δεν είναι όλες οι κάμερες του τηλεφώνου ίδιες. Κάποια ζουμάρουν περισσότερο, ενώ άλλα τραβούν πιο ευκρινείς λήψεις σε χαμηλό φωτισμό και άλλα παράγουν πιο ευχάριστα χρώματα.

Ωστόσο, με όλη αυτή την τεχνολογία εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο τηλέφωνο είναι καλύτερο για εσάς. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς για να αποθανατίσετε τις καλύτερες σας στιγμές.

Η αγαπημένη μας κορυφαία φωτογραφική μηχανή Android, το Galaxy S24 Ultra, είναι τόσο ευέλικτη που είναι σαν να κουβαλάτε τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές με μια τσάντα γεμάτη φακούς.

Με τα περισσότερα megapixel σε Galaxy smartphone και επεξεργασία AI, με το Galaxy S24 Ultra μπορείτε να έχετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας κάθε φορά που πατάτε το κουμπί κλείστρου. Επιπλέον, η νέα μηχανή ProVisual engine αναγνωρίζει αντικείμενα — βελτιώνοντας την απόχρωση, μειώνοντας τον θόρυβο και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες.

Εκθαμβωτική εικόνα προσφέρει και το Samsung Galaxy A54 5G. Η οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών του Galaxy A25 5G αποτυπώνει πλούσια χρώματα και λεπτομέρειες με φωτεινότητα έως και 1.000 nits, ενώ ενισχύεται με το Vision Booster για ορατότητα με ευκρίνεια σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η τεχνολογία Eye Comfort Shield μειώνει τις επιβλαβείς συνέπειες του μπλε φωτός, φροντίζοντας τα μάτια σας μέρα και νύχτα.

Αν αναζητάτε μια οικονομική επιλογή, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα της κάμερα δείτε το Samsung Galaxy A54 5G. Διαθέτει την επιλογή Photo Remaster  που σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ανάλυση της εικόνας που έχετε τραβήξει, προκειμένου να μην έχει θαμπώματα στην εμφάνισή της στην οθόνη του smartphone σας.

Είμαστε επίσης μεγάλοι οπαδοί του Apple iPhone 15 Pro Max, το οποίο τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες και τραβάει μερικά από τα καλύτερα βίντεο που θα δείτε έξω από μια σκηνή ήχου του Χόλιγουντ.

Τράβηξε υπερυψηλής ανάλυσης φωτογραφίες με περισσότερο χρώμα και λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα 48MP. Φωτογράφισε πιο καθαρά κοντινά πλάνα από μακριά με τον 3x Τηλεσκοπικό φακό στο iPhone 15 Pro.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε από τη λίστα μας το OnePlus 12, το οποίο φωτογραφίζει με ένα μοναδικό στυλ που υποστηρίζεται από το συντονισμό Hasselblad.

Γνωρίστε την ολοκαίνουργια οθόνη 2K 120Hz ProXDR με προηγμένο LTPO & τεχνολογία Aqua Touch για πιο φωτεινές, ζωντανές εικόνες.

Από τα Xiaomi το Redmi Note 13 Pro απογειώνει τις φωτογραφικές σας λήψεις και θα σας εντυπωσιάσει σε όλα τα επίπεδα!

Όσο για την οπίσθια βασική κάμερα, έχει ανάλυση στα 200MP, ώστε να εστιάζει και στο παραμικρό αντικείμενο, βοηθώντας σας να απαθανατίζετε όμορφες και κυρίως καθαρές λήψεις, σαν να είστε φωτογράφοι.

Αν είστε φαν των Xiaomi δείτε και το Xiaomi Poco F5 που διαθέτει οθόνη με πλούσια χρώματα και αποδοτικό επεξεργαστή.

Η διαγώνιος του Xiaomi Poco F5 είναι στις 6.67″, για να βλέπετε με ευκολία το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Πρόκειται για μία οθόνη που σας προσφέρει ζωντανά χρώματα, έντονη αντίθεση και πλούσιες λεπτομέρειες, χάρη στο Dolby Vision που διαθέτει.

Και αν δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο smartphone τα μεταχειρισμένα κινητά πρόκειται για μια έξυπνη, πρακτική και κυρίως ιδιαίτερα οικονομική επιλογή όταν θέλετε να ανανεώσετε το κινητό σας χωρίς να βγείτε εκτός budget.

Καλύτερες selfie

Αν έχετε ποτέ συγκρίνει ποιος έχει τα μακρύτερα χέρια για να βγάλει μια ομαδική selfie ή αν έχετε αγωνιστεί να κρατήσετε το smartphone σας σταθερό κατά τη λήψη βίντεο, ένα τρίποδο ή ένα selfie stick που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για αυτά μπορεί να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Τα καλύτερα τρίποδα τηλεφώνου είναι επίσης απαραίτητα για τους vlogger και τους YouTubers και μπορεί να είναι χρήσιμα για όποιον θέλει να κάνει hands free σε μια βιντεοκλήση.

Και φυσικά μπορούν να σας επιτρέψουν να τραβήξετε μια υπέροχη ομαδική λήψη στην οποία βρίσκεστε πραγματικά.

Υπάρχουν εκατοντάδες τρίποδα για τηλέφωνα στην αγορά, σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Πολλά είναι μικρά και σχεδιασμένα για τηλέφωνα, ενώ μερικά είναι κανονικά τρίποδα με εξάρτημα ειδικά για smartphone.

Μερικά είναι ενσωματωμένα ακόμη και σε θήκη τηλεφώνου.

Τα περισσότερα από τα τρίποδα λειτουργούν με οποιαδήποτε μάρκα (και μέγεθος) smartphone, αλλά προτού πατήσετε το κουμπί αγοράς, ελέγξτε το μέγιστο πλάτος της λαβής.

Ό,τι και αν ψάχνετε θα το βρείτε φυσικά στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και εκπληκτικές τιμές. Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και το νέο σας κινητό θα φτάσει έγκαιρα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024