Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
140 νέα οικόπεδα στο Δήμο Αριστοτέλη

140 νέα οικόπεδα στο Δήμο Αριστοτέλη

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ανάπτυξης για τον οικισμό Γοματίου.

Μετά από προσπάθειες ετών εκδόθηκε η πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης για τον οικισμό Γοματίου του Δήμου Αριστοτέλη. Με την πράξη εφαρμογής, πρακτικά ο οικισμός επεκτείνεται κατά 140 νέα οικόπεδα, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν προορισμό επένδυσης και κατοικίας για ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στην περιοχή αποκτώντας τη δική τους κατοικία αλλά και όσους βλέπουν μια ευκαιρία τουριστικής επένδυσης , μιας και το Γομάτι με το ορεινό ύφος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

«Κινήσεις όπως αυτή , όπως οι επεκτάσεις οικισμών αλλά και η έναρξη των μελετών για τα νέα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια όλου του Δήμου Αριστοτέλη δίνουν αξία στη γη των δημοτών μας,παρέχουν επιχειρήματα στους νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους και στρώνουν το χάλι σε νέες ήπιες επενδύσεις γύρω από τον τουρισμό»ανέφερε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλλιάνος.

Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών είχαμε την έναρξη της μελέτης για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των τριών Ενοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη(Σταγείρων-Ακάνθου, Αρναίας, Παναγίας), που εκπονούνται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων και με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου, με τους επικεφαλής μελετητές που έχουν ξεκινήσει την καταγραφή των στοιχείων της περιοχής.

Sports in

H ευκαιρία που αναζητούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ας κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα. Όχι μόνο τις εκλογές της ΕΠΟ. Αλλά και όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024