Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ είναι Κίνημα - Είχαμε πάρα πολλούς στρατηγούς και δεν είχαμε στρατό

Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ είναι Κίνημα – Είχαμε πάρα πολλούς στρατηγούς και δεν είχαμε στρατό

«Όλοι πρέπει να δεσμευτούμε, όλοι οι υποψήφιοι, ότι θα είμαστε στρατιώτες, σε όλες τις μάχες που έχουμε να δώσουμε», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

Το ΠΑΣΟΚ είναι Κίνημα, έχει το Κ που έχει πολύ μεγάλη σημασία, τόνισε κατά την ομιλία του στη Γλυφάδα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως τόνισε ο Χάρης Δούκας, «πρέπει να πούμε ότι για πάρα πολλά χρόνια το είχαμε ξεχάσει. Είχαμε πάρα πολλούς στρατηγούς και δεν είχαμε στρατό. Όλοι πρέπει να δεσμευτούμε, όλοι οι υποψήφιοι, ότι θα είμαστε στρατιώτες, σε όλες τις μάχες που έχουμε να δώσουμε».

Το μοντέλο ηγεσίας που θέλει ο Χάρης Δούκας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Αναφέρθηκε σε ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. «Αν θέλουμε ένα άλλο μοντέλο ηγεσίας, όπου όλοι θα είμαστε μέσα στην ιστορία, με ευθύνη, με λόγο, με αρμοδιότητες, με συνεισφορά, με κινητοποίηση, τότε αυτό είναι το μοντέλο που θέλω και εγώ να κάνω στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», είπε ο Χάρης Δούκας.

Πρόσθεσε επίσης ότι «επειδή έγινε μία ολόκληρη συζήτηση και δημόσια θέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Θάνο Πλεύρη και με άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Με τον κ. Γεωργιάδη είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Γιατί λένε κάποιοι «να κάνουμε συναινέσεις σε κάποια κομβικά θέματα». Τι συναίνεση μπορείς να κάνεις με κάποιους οι οποίοι πάνε στο ΕΣΥ, που πρέπει να προσφέρει δημόσια δωρεάν υγεία και να εξυπηρετεί τον κόσμο που το έχει ανάγκη και βάζουν το απόγευμα κόστος στην ανθρώπινη ζωή; Για αυτό και πρέπει, συνολικά, να παίρνουμε θέσεις και να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα, σε όλα τα θέματα».

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Χάρη Δούκα

«Πρέπει όλοι να έχουμε ρόλο και λόγο»

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, «και εδώ, να πούμε στη Γλυφάδα πώς οραματιζόμαστε τα νότια προάστια, και εάν πιστεύουμε και εμείς ότι πρέπει να γίνουμε ένα Ντουμπάι της Μέσης Ανατολής ή εάν πρέπει όλοι μας να έχουμε πρόσβαση στον δημόσιο χώρο, στη δημόσια παραλία, σε ανταγωνιστικές τιμές και να μπορούμε να τα βγάζουμε πέρα. Δεν μπορεί τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα να τα διαφεντεύουν η νύχτα, κάποιες επιχειρήσεις και κάποιοι επιχειρηματίες. Πρέπει όλοι να έχουμε ρόλο και λόγο».

Υπογράμμισε πως του λένε πολλοί: «μα καλά, πώς τα καταφέρνει κάποιος, ένας άνθρωπος να είναι δήμαρχος και παράλληλα να τρέχει σε συγκεντρώσεις;», τονίζοντας πως απαντά ότι «μα, σε όλη μου τη ζωή φτιάχνω ομάδες. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στους ανθρώπους, οι άνθρωποι γύρω μου παίρνουν ρόλο, λόγο, ευθύνη, γίνονται ηγέτες, παίρνουν χώρο και αποφασίζουν. Και εγώ συντονίζω πιστεύοντας πάντα στον άνθρωπο, στη δύναμη της ομάδας και στην μαζική κινητοποίηση. Αυτή είναι η δική μου προσέγγιση. Η άλλη η προσέγγιση, η «ενός ανδρός αρχή», ένας αποφασίζει για όλους, την έχουμε δει, είναι του κ. Μητσοτάκη. Αν θέλουμε αυτή την προσέγγιση, δε χρειάζεται να κάνουμε εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ας ψηφίσουμε κατευθείαν τον Μητσοτάκη».

Sports in

Ο Covid-19 «εισέβαλε» στο Ολυμπιακό Χωριό

Κρούσμα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού, λίγο πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024