Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Τσακωμός» για τις ημερομηνίες του Συνεδρίου - Διαφωνία στελεχών και αποχωρήσεις από την ΚΟΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Τσακωμός» για τις ημερομηνίες του Συνεδρίου – Διαφωνία στελεχών και αποχωρήσεις από την ΚΟΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος και η Ολγα Γεροβασίλη χαρακτήρισαν αντιδεοντολογικό να γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μέρες με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. 

Δεν ξεκίνησε… καλά η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προέκυψε ζήτημα στελεχών και Κασσελάκη.  Οι ημερομηνίες διεξαγωγής αποτέλεσαν το αγκάθι με  αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα η οποία απόφαση για την οργάνωση του Συνεδρίου.

Στον προβληματισμό που διατύπωσαν στελέχη του κόμματος όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης με αποτέλεσμα τη διακοπή και την αποχώρηση στελεχών από τη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος και η Ολγα Γεροβασίλη χαρακτήρισαν αντιδεοντολογικό να γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μέρες με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε  στην απόφαση της ΚΕ και ότι υπάρχουν αποφάσεις οργάνων και οποίος δεν καθόλου τις αποφάσεις μπορεί να φύγει. Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε ότι ακολουθούμε τις αποφάσεις των οργάνων μας και αυτό δεν θα αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Κασσελάκης ήταν αρκετά αρνητικός στις εισηγήσεις των μελών όπου στους διαμήνυσε όποιος δεν θέλει να φύγει από το κόμμα. Τέλος».

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν οι Γιάννης Ραγκούσης, Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ελένη Συμεωνίδου και Ζωή Καρκούλια.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση γίνονταν μέσω zoom.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024