Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τον Μπρόρσον ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε τον Μπρόρσον ο Ατρόμητος

Την ενδέκατη προσθήκη του για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις κινήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, φτάνοντας συνολικά τις 11 μεταγραφές στο φετινό καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά είχε σειρά ο Φραντζ Μπρόρσον, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα για τα δύο επόμενα χρόνια και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στο αμυντικό κομμάτι.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Φραντζ Μπρόρσον με ελεύθερη μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φραντζ Μπρόρσον (30/1/1996) είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες του κορυφαίου συλλόγου της Σουηδίας, Μάλμε με την οποία έχει πάνω από 160 συμμετοχές στην καριέρα του, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα. Επιπλέον, έχει 44 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, 22 εκ των οποίων στο Champions League.

Στον Άρη Λεμεσου μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2022. Στην ομάδα της Κύπρου αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταγράφοντας συνολικά 92 συμμετοχές κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2023/24) και ένα Σούπερ Καπ (2022/23).

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Φραντζ Μπρόρσον, που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «31», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Σήμερα είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για μένα, αφού νιώθω ότι έχω κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, ερχόμενος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και ειδικότερα στον Ατρόμητο. Όλες αυτές τις μέρες που είχαμε τις συζητήσεις με την ομάδα, έμαθα τα καλύτερα. Μίλησα και με τον Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που πραγματικά μου μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον Τεχνικό Διευθυντή για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτό το διάστημα για να φτάσουμε σε συμφωνία και φυσικά τον προπονητή, τον κ. Πάμπλο Γκαρσία, για την εμπιστοσύνη.

Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί και το ίδιο ισχύει και εδώ στον Ατρόμητο, οπότε φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, ερχόμενος εδώ και βλέποντας αυτό το προπονητικό κέντρο, αυτά τα μεγάλα αποδυτήρια, αυτούς τους εξοπλισμούς, όλα τα μέσα που είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών, καταλαβαίνει κανείς ότι στην ομάδα αξίζουν τα καλύτερα.

Πλέον, ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου στην Πτολεμαΐδα και να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα μας κόντρα στον Άρη, που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω και τους φιλάθλους μας, που περιμένω να τους δω στο γήπεδό μας».

Sports in

Ο Αταμάν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024