Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαίωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ο Ελίασον

Επιβεβαίωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ ο Ελίασον

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ Εσκάλδες, ο Νίκλας Ελίασον επιβεβαίωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο,

Είδηση έδωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες (24/7, 21:00) ο Νίκλας Ελίασον. Για την ακρίβεια, ο Σουηδός άσος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα στην πατρίδα του και έλεγαν πως έχει συμφωνήσει με την Ένωση για νέο συμβόλαιο.

Ο διεθνής άσος, που πέρσι πραγματοποίησε τη σεζόν της καριέρας του, παραδέχθηκε πως θα επεκτείνει για άλλον έναν χρόνο το συμβόλαιό του το οποίο είχε ισχύ μέχρι το 2027. Και φυσικά αυτό συνεπάγεται πως θα έχει και αυξημένες αποδοχές.

Όσα είπε ο Ελίασον:

Για το αν τους έχει μείνει ένα απωθημένο από την περσινή σεζόν στην Ευρώπη: «Την προηγούμενη σεζόν ήμασταν στο τέλος απογοητευμένοι γιατί δεν κατακτήσαμε τους στόχους μας. Μας επηρέασε ο τρόπος που χάσαμε τον τίτλο. Πλέον μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται φέτος θέτοντας συγκεκριμένους στόχους. Πριν δύο χρόνια τα καταφέραμε, πέρυσι όχι, είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθαμε ευγνωμοσύνη. Στη μεταγραφική περίοδο υπήρχαν φήμες. Εγώ και το κλαμπ έχουμε έρθει σε επαφή και θα υπάρξει επέκταση του συμβολαίου για ένα έτος».

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024