Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση στην Γαλατά για τον Τετέ»

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση στην Γαλατά για τον Τετέ»

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Τετέ, με τους πράσινους να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Γαλατάσαραϊ

Λίγη ώρα αφότου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν να κάνουν με τους πράσινους, δημοσιεύματα από την Τουρκία έφεραν στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τετέ.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γαλατάσαραϊ, ο «Παναθηναϊκός σχεδιάζει να κάνει επίσημη πρόταση για τον Τετέ για δανεισμό με οψιόν αγοράς» συμπληρώνοντας πως «η Γαλατάσαραϊ είναι θετική σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη».

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Λέστερ, Λιών, Σαχτάρ και Γκρέμιο, την περασμένη σεζόν με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup.

Ο Τετέ έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και μένει να φανεί εάν θα προχωρήσει η όλη διαδικασία πιο επίσημα όπως ανέφεραν και τα τουρκικά ΜΜΕ.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024