Λίγη ώρα αφότου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν να κάνουν με τους πράσινους, δημοσιεύματα από την Τουρκία έφεραν στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τετέ.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γαλατάσαραϊ, ο «Παναθηναϊκός σχεδιάζει να κάνει επίσημη πρόταση για τον Τετέ για δανεισμό με οψιόν αγοράς» συμπληρώνοντας πως «η Γαλατάσαραϊ είναι θετική σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη».

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Λέστερ, Λιών, Σαχτάρ και Γκρέμιο, την περασμένη σεζόν με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup.

Ο Τετέ έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και μένει να φανεί εάν θα προχωρήσει η όλη διαδικασία πιο επίσημα όπως ανέφεραν και τα τουρκικά ΜΜΕ.