Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών «πετάει» το πρωί της Τρίτης 23/7 (10:00) με πτήση τσάρτερ από τη Σερβία για τη Λιλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Σερβία στη «Μπεογκράτσκα Αρένα» ο Βασίλης Σπανούλης κατέληξε στους 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γαλλία και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Αγώνες.
Ο Νίκος Χουγκάζ συμπεριλήφθηκε στην ομάδα, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης ολοκλήρωσε την παρουσία του σε αυτή και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί στην Αθήνα η τελική εξέταση του Κώστα Αντετοκούνμπο από τους γιατρούς, που έδειξε ότι δε μπορούσε να προλάβει τη διοργάνωση και έτσι έμεινε οριστικά εκτός.
Οι 12 που θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει Ολυμπιακών αγώνων είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Χουγκάζ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League