Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Το πήρε πάνω του ο Ποντένσε» λένε οι Άγγλοι – Δεν πάει στην Αμερική με τη Γουλβς

«Το πήρε πάνω του ο Ποντένσε» λένε οι Άγγλοι – Δεν πάει στην Αμερική με τη Γουλβς

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θέλει μόνο Ολυμπιακό. Και οι Βρετανοί –για πολλοστή φορά- μόλις το επιβεβαίωσαν

Θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Ποντένσε; Προφανώς δεν πρόκειται για μια απλή μεταγραφική ιστορία. Οι Ερυθρόλευκοι όμως επιθυμούν διακαώς να τον φέρουν ξανά στο «Καραϊσκάκης» και ο Πορτογάλος κάνει ότι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα Βρετανικά ΜΜΕ μόλις ενημέρωσε τη Γουλβς πως δεν θα ταξιδέψει μαζί της στις ΗΠΑ για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια. Ακριβώς γιατί θέλει να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ναι αναχωρεί για τις ΗΠΑ η αποστολή της Γουλβς. Πιο συγκεκριμένα για τη Φλόριντα όπου έχει προγραμματίσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες (Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Λειψία). Ο Ντανιέλ Ποντένσε όμως «δεν αναμένεται να ταξιδέψει σε αυτή την περιοδεία. Ο λόγος είναι πως έχει ενημερώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ήδη όλες οι πλευρές εργάζονται για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής» αναφέρουν οι Βρετανοί για τον 28χρονο winger που δεν έκρυψε ποτέ που βλέπει το μέλλον του.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο «Superman» μόλις αγόρασε σπίτι στην Γλυφάδα ακριβώς γιατί σκοπεύει να μετακομίσει εκεί. Η μεταγραφή του βεβαίως δεν είναι απλή υπόθεση. Υπολογίζεται ότι η Γουλβς δεν το συζητά κάτω από τα 7-8 εκατ ευρώ. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Ολυμπιακό που μετά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί –ανανέωσε χθες το συμβόλαιο του για 2 χρόνια- θέλει να δει και τον χαρισματικό winger ξανά στη βάση του.

Sports in

H ευκαιρία που αναζητούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ας κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα. Όχι μόνο τις εκλογές της ΕΠΟ. Αλλά και όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024