Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βανς για Κάμαλα Χάρις: «Πολύ χειρότερη από τον Μπάιντεν»

Βανς για Κάμαλα Χάρις: «Πολύ χειρότερη από τον Μπάιντεν»

Επίθεση εξαπέλυσε ο Τζέι ντι Βανς κατά της Κάμαλα Χάρις - Την κατηγόρησε ότι

Ευθεία επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις, η οποία κατά τα φαινόμενα θα είναι υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, εξαπέλυσε ο Τζ. Ντ. Βανς, η επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του αντιπροέδρου. Σε ομιλία του στη Βιρτζίνια καταφέρθηκε εναντίον της Χάρις λέγοντας ότι είναι «εκατομμύρια φορές χειρότερη» από τον πρόεδρο Μπάιντεν.

«Η ιστορία θα θυμάται τον Τζο Μπάιντεν όχι μόνο ως έναν τα παράτησε -που αυτό είναι- αλλά ως έναν από τους χειρότερους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών. Φίλοι μου, η Καμάλα Χάρις είναι ένα εκατομμύριο φορές χειρότερη και όλοι το γνωρίζουν», είπε ο Βανς από το Ράντφορντ της Βιρτζίνιας τη Δευτέρα.

«Κανένας από τους δύο δεν είναι κατάλληλος για να υπηρετήσει το αξίωμα»

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Βανς πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πατρίδα του, το Μίντλταουν του Οχάιο, την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος στο πλευρό του Τραμπ. Στη συγκέντρωση αστειεύτηκε ότι ήταν «τσαντισμένος» που δεν θα είχε τη δυνατότητα να πάει σε debate με την Χάρις.

Κατηγόρησε την αντιπρόεδρο ότι υποστηρίζει τις «αποτυχίες» του Μπάιντεν και ότι λέει ψέματα «σχετικά με τη διανοητική του ικανότητα να υπηρετήσει ως πρόεδρος». Είπε ότι η σταδιοδρομία του Μπάιντεν είναι ίδια με αυτήν της Χάρις, ενώ είπε ότι κανένας από τους δύο δεν είναι «κατάλληλος για να υπηρετήσει» το αξίωμα.

«Αν ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι κατάλληλος να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, δεν είναι κατάλληλος ούτε για να υπηρετήσει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε βάζοντας όπως πολλοί Ρεπουμπλικανοί ζήτημα παραίτησης του Μπάιντεν και από την προεδρία. Και συνέχισε λέγοντας ότι «αν η Καμάλα Χάρις είναι πολύ τυφλή ή πολύ διεφθαρμένη για να παραδεχτεί στον αμερικανικό λαό ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι εκεί, δεν είναι κατάλληλη ούτε για να υπηρετήσει», συνέχισε.

Έκρυβε ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να κυβερνήσει

Σε άλλη εκδήλωση, κατηγόρησε την ηγεσία και τα μέλη των Δημοκρατικών, που ακολουθώντας το παράδειγμα του Μπάιντεν που υποστηρίζει τη Χάρις, είπαν ψέματα για τη διανοητική του ικανότητα και ότι τον πέταξαν «στη θάλασσα» όταν έγινε «πολιτικό βαρίδι».

Είπε ότι «ο Τζορτζ Σόρος, ο Μπαράκ Ομπάμα και μερικές ελίτ Δημοκρατικών» είναι αυτοί που αποφάσισαν «να πετάξουν τον Τζο Μπάιντεν στη θάλασσα». Αυτό, συνέχισε, «είναι απειλή για τη δημοκρατία, όχι για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, το οποίο μάχεται για τη δημοκρατία κάθε μέρα».

Τέλος, έκανε έκκλήση προς τους Δημοκρατικούς «που έχουν αηδιάσει με αυτή τη διαδικασία» και το «πόσο αντιδημοκρατική είναι», να ψηφίσουν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα «όπου πιστεύουμε ότι πρέπει να πείθουμε τους ψηφοφόρους και όχι να τους λέμε ψέματα».

Sports in

Λαμπαδηδρόμος ο Snoop Dogg, φήμες πως ο Ζιντάν θα ανάψει τον ολυμπιακό βωμό

Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων θα βρίσκονται επίσης η Λετίσια Καστά, ο ράπερ MC Solaar και ο σπουδαίος Σεργκέι Μπούμπκα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024