Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ελπίζει ότι θα μπορέσει επιτέλους να ξαναφτιάξει τη σχέση με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον ενόψει των επικείμενων γενεθλίων του.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι έστειλε ένα εγκάρδιο σημείωμα στην Κέιτ Μίντλετον με την ελπίδα της συμφιλίωσης μετά την εμφάνισή της στο Wimbledon την περασμένη εβδομάδα.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο πλήθος με την αδερφή της Πίπα Μίντλετον και την κόρη της πριγκίπισσα Σάρλος και έγινε δεκτή με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε το τουρνουά και απένειμε το τρόπαιο ανδρών στον Carlos Alcaraz που νίκησε τον Novak Djokovic.

Η εκδήλωση ήταν η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον εν μέσω της συνεχιζόμενης θεραπείας της για τον καρκίνο που ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο τον Μάρτιο.

Μια πηγή υποστηρίζει πως δεν ήταν μόνο οι θαυμαστές της που ευχαριστήθηκαν με την εμφάνισή της, αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από μακριά.

Ο μυημένος ανέφερε στο Heat Magazine ότι η εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ώθησε τον πρίγκιπα Χάρι να της στείλει ένα σημείωμα με την ελπίδα να ξαναφτιάξουν την τεταμένη σχέση τους.

«Ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούσε το Wimbledon και ενθουσιάστηκε που είδε την Κέιτ Μίντλετον να δείχνει τόσο λαμπερή. Της έστειλε ένα εγκάρδιο σημείωμα για να τη συγχαρεί και να της πει πόσο χαρούμενος ήταν που την είδε έξω.

Είναι τόσο ευγνώμων που είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της αφού πήρε λίγο χρόνο εκτός -όπως και η Μέγκαν Μαρκλ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο γνώστης συνέχισε λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πεπεισμένος ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να επιχειρήσει να φτιάξει τη σχέση του και της Μέγκαν με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

«Αν και είναι μια άβολη κατάσταση για όλους, και οι δύο πιστεύουν ότι όσο πιο γρήγορα καταφέρουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους, τόσο το καλύτερο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε σε αυτό το σημείο -ειλικρινά πίστευε ότι μέχρι τώρα θα είχαν βρει έναν τρόπο να συμφιλιωθούν και μισεί να σκέφτεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Θέλει να τα ξαναβρεί με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Εναπόκειται πλέον στον πρίγκιπα Χάρι να βρει έναν τρόπο να διορθώσει τα πράγματα.

Ο δούκας του Σάσεξ φέρεται επίσης να θέλει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους μια για πάντα εγκαίρως για τα 40ά γενέθλιά του.

Σύμφωνα με την πηγή, είναι πρόθυμος να δεχτεί ότι μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά κοντά στην οικογένειά του, αλλά δεν χάνει τις ελπίδες του για μια επανένωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε κάποτε στενό δεσμό με την αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, την οποία στο παρελθόν είχε περιγράψει ως την αδερφή που δεν είχε ποτέ και πάντα ήθελε.

Από τότε έχουν αποξενωθεί μετά και τη μετακόμισή του στην Αμερική το 2020, όπου συνεχίζει να ζει με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Αφού παραιτήθηκαν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έσπασαν τη σιωπή τους για τη ζωή στη βασιλική οικογένεια σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία έκαναν ορισμένες εκρηκτικές αποκαλύψεις.

Πιο πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένειά του στην αυτοβιογραφία του «Spare», η οποία περιελάμβανε ιστορίες για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.