Στην εκπομπή των Rainbow Mermaids στο YouTube φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στις drag queens, Mystic Van Rouge και Katina Bella, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

«Στη Β’ Λυκείου είχα πάει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια στο τμήμα Σύγχρονου Χορού με τη Σοφία την Αντωνιάδου, τη δασκάλα μου τότε. Ήμασταν μόνο δύο αγόρια τότε, εγώ και ο αδελφός της Σοφίας. Μετά έφυγε κι αυτός και έμεινα μόνος. Κάποια στιγμή πριν κάνουμε τη μεγάλη εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς το ανακοίνωσα στους γονείς μου και δεν πήγε καθόλου καλά αυτό. Δεν εμφανίστηκα ποτέ στη γιορτή», θυμάται ο Γιώργος Καραμίχος για τα εφηβικά του χρόνια.

«Κάποια πράγματα έχουν γίνει, κάποιες επαναστάσεις, αλλά το πράγμα συνεχώς χειροτερεύει. Μου άρεσε όμως και συγκινήθηκα που τόσα χρόνια μετά σηκώθηκαν οι πατεράδες σε μία παιδική εκδήλωση στη Βέροια και χόρεψαν μπαλέτο με τις κόρες τους», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί»

«Στα 25 μου έκανα την πρώτη μου σοβαρή επέμβαση, ήταν στη μέση μου, και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Και στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση, πέρσι που αφαίρεσα τον καρκίνο του πνεύμονα», αφηγείται στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος.

«Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν διάφορα προσωπικά και χωρίσαμε. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί. Το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα, περάσαμε από διάφορα τέτοια. Από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση που έχω με άνθρωπο», εξομολογείται για την κόρη του, Ρεγγίνα, ο Γιώργος Καραμίχος.