Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ αφήνει μόνο τον πρίγκιπα Χάρι για το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Μέγκαν Μαρκλ αφήνει μόνο τον πρίγκιπα Χάρι για το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στο μεγάλο του ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα αφήσει τον πρίγκιπα Χάρι μόνο να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επανενωθεί με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει πολλά στο μυαλό της με το νέο της brand και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το άγχος της έλευσής της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με γνώστες, δεν θα ακολουθήσει τον πρίγκιπα Χάρι εάν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι για μια παρατεταμένη διαμονή προκειμένου να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να σχεδιάζει το ταξίδι για να διορθώσει κατά προτεραιότητα τη διαλυμένη σχέση του με την οικογένειά του. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.

«Ο πρίγκιπας Χάρι ανυπομονεί πολύ να πάει σπίτι και να δει τον πατέρα του, να συναντήσει φίλους του για τα γενέθλιά του τον Σεπτέμβριο και να επισκεφθεί τη θεία του πριγκίπισσα Άννα. Αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει για τη Μέγκαν Μαρκλ» επισημαίνει πηγή στο Closer.

«Σέβεται το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του για πρακτικούς και συναισθηματικούς λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει μαζί του» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η πηγή.

Η Μέγκαν Μαρκλ διανύει μια πολυάσχολη χρονιά και πρόκειται σύντομα να λανσάρει το lifestyle brand της American Riviera Orchard. Μέχρι στιγμής έχει κάνει tease στο brand τη, στέλνοντας 50 μαρμελάδες σε φίλους και influencers, συμπεριλαμβανομένης της Kris Jenner.

Η δούκισσα του Σάσεξ φέρεται επίσης να ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επόμενης εκπομπής της για το Netflix που είναι ένα πρόγραμμα μαγειρικής.

«Έχει βάλει πολλά στο πρόγραμμά της με το brand και τη νέα της εκπομπή μαγειρικής, καθώς και να φροντίζει τα παιδιά. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Μέγκαν Μαρκλ είναι το άγχος να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου φοβάται ότι θα της επιτεθούν ξανά δημόσια, κάτι που βρίσκει απίστευτα οδυνηρό» επισημαίνει χαρακτηριστικά η πηγή.

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έφτασαν στον St Paul’s το 2022 για το πλατινένιο ιωβηλαίο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, βγήκαν από το αυτοκίνητο και τους γιούχαρε το κοινό.

Η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ έχει υποστεί πτώση σε μια νέα δημοσκόπηση που αποκαλύπτει ότι δεν είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των Βρετανών.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι σαρώνουν στους νέους

Η δημοσκόπηση της Ipsos, που σηματοδοτεί την πρώτη επέτειο της στέψης του βασιλιά Καρόλου, έδειξε ότι το 75% των Βρετανών δεν είναι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει επίσης υποστεί πλήγμα στη δημοτικότητά του, καθώς απολαμβάνει μόλις το 31% της αποδοχής του κόσμου.

Ωστόσο, η δημοσκόπηση δείχνει ότι το ζευγάρι φέρεται να έχει μεγαλύτερη απήχηση στις νεότερες γενιές, με τη Μέγκαν Μαρκλ να υπερηφανεύεται για το 42% μεταξύ των ηλικιών 18 έως 34 ετών.

Ο δούκας του Σάσεξ επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για μια εκδήλωση των Invictus Games, αφήνοντας τη σύζυγό του πίσω στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε τρεις νύχτες στο Λονδίνο, αλλά δεν συνάντησε τον καρκινοπαθή πατέρα του βασιλιά Κάρολο ούτε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος ήταν πολύ απασχολημένος για να έχει μια συνάντηση μαζί του.

«Δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος του βασιλιά Καρόλου» δήλωνε τότε χαρακτηριστικά εκπρόσωπός του. «Ο δούκας φυσικά κατανοεί το ημερολόγιο δεσμεύσεων του πατέρα του και διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Και ενώ για το μεγάλο του ταξίδι η Μέγκαν Μαρκλ θα τον αφήσει μόνο του, είναι πιθανό να τον ακολουθήσει όταν επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο το 2027 για τους Invictus Games που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι σε όλα τα Invictus Games, ενώ ήταν μαζί όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα Invictus Games του Τορόντο το 2017.

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024