Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν μια φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» η Κέιτ Μίντλετον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τα Βρετανικά media μέχρι τους χρήστες στα social media. Η εικόνα έδειχνε την πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά της, στην πρώτη της φωτογραφία μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Η φωτογραφία του Μαρτίου που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Το πρόβλημα, όμως ήταν άλλο: η εικόνα ήταν «πειραγμένη» στο photoshop, κάτι που προκάλεσε την κοινή κατακραυγή και ανάγκασε την Κέιτ Μίντλετον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτή της την κίνηση. Και τώρα, περίπου τέσσερις μήνες μετά, μια ακόμα φωτογραφία που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει μια σειρά από αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογράφησε τα παιδιά της Σάρλοτ και Λούις να παρακολουθούν έναν αγώνα της Εθνικής Αγγλίας στο πλαίσιο του Euro 2024 και τα σχόλια πήραν «φωτιά». Όχι, δεν έφταιγε το photoshop αυτή τη φορά, αλλά το μέγεθος της τηλεόρασης, που ήταν σχετικά μικρή.

Η πρόσφατη φωτογραφία, που έκανε πολλούς να σχολιάσουν το μικρό μέγεθος της τηλεόρασης.

«Υποθέτω ότι η Κέιτ έχει τα λεφτά για να αγοράσει μια μεγαλύτερη τηλεόραση» έγραψε ένας χρήστης, ένας άλλος συμφώνησε πως «αυτή η οθόνη δεν πρέπει να είναι ούτε 40 ίντσες», ενώ κάποιοι γκρίνιαξαν που έπρεπε τα παιδιά να κάθονται τόσο κοντά στην τηλεόραση για να δουν το παιχνίδι. Βρέθηκε και κάποιος να σχολιάσει τα νούμερα στις φανέλες που φορούσαν τα παιδιά, λέγοντας «ευτυχώς που δεν κάθονται ανάποδα γιατί θα ήταν άβολο το 69» αλλά δεν του έδωσε κανείς σημασία.

Το σίγουρο είναι ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα χρειαστεί να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν για αυτή την ανάρτηση, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τα έβαλαν με τους επικριτές Αμερικάνους για τα σχόλιά τους, που έχουν μάθει να αγοράζουν τεράστιες τηλεοράσεις για να δείξουν ότι είναι επιτυχημένοι στη ζωή τους.