Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Σάλμα Χάγιεκ λαμπαδηδρόμος – Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε

Η Σάλμα Χάγιεκ μπήκε στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Φαίνεται πως η Σάλμα Χάγιεκ, που συμμετείχε μαζί με άλλα δημόσια πρόσωπα και αθλητές στην επίσημη λαμπαδηδρομία στις Βερσαλλίες ενόψει την Ολυμπιακών Αγώνων 2024, το χάρηκε δεόντως.

Η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που συμμετείχαν στη χθεσινή μέρα, φρόντισε να αναρτήσει φωτογραφίες από την ετοιμασία της, σημειώνοντας πως νιώθει ήδη τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Ετοιμάζομαι να συμμετάσχω στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στο Παρίσι! Νιώθοντας τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες με τη δάδα αύριο» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ

Όπως μπορεί να δει κανείς, η διάσημη ηθοποιός άφησε τα λαμπερά φορέματα και έβαλε την επίσημη αθλητική στολή της λαμπαδηδρομίας, που αποτελείται από μια μινιμαλιστική λευκή φόρμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες στα μανίκια.

Η ηθοποιός είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια περίτεχνη αλογοουρά, ενώ όσον αφορά στα αξεσουάρ, συνδύασε το λουκ με ένα απλό ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Υπενθυμίζεται πως η Σάλμα Χάγιεκ έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Γαλλία. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Φρανσουά Ανρί Πινό, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου πολυτελών ειδών Kering και πρόεδρο του επενδυτικού ομίλου συμμετοχών Artémis, από το 2009.

Η λαμπαδηδρομία πραγματοποιείται στη γαλλική πρωτεύουσα πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων την Παρασκευή.

Ποιοι άλλοι συμμετείχαν με τη Σάλμα Χάγιεκ στη λαμπαδηδρομία

Όσο για τη χθεσινή λαμπαδηδρομία, η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μετέφερε τη δάδα από το προάστιο Yvelines στο παλάτι των Βερσαλλιών, σύμφωνα με το Variety.

Μαζί της ήταν ο Didier Deschamps, ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, και ο Γάλλος τραγουδιστής Patrick Bruel. Η Σάλμα Χάγιεκ αργότερα πόζαρε για φωτογραφίες με τον Bruel και άλλα σημαντικά δημόσια πρόσωπα από τη Γαλλία.

Πέρα από τον Bruel, η Σάλμα Χάγιεκ είχε μαζί της και τον Γάλλο αστέρα του ποδοσφαίρου Presnel Kimpembe και τον καλλιτέχνη κίνησης Mathieu Forget.

Η Σάλμα Χάγιεκ δεν είναι η μόνη διάσημη προσωπικότητα ή δημόσιο πρόσωπο υψηλού προφίλ που θα συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Μέχρι στιγμής, η Χάλι Μπέρι, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έχουν συμμετάσχει στην επίσημη λαμπαδηδρομία, η οποία ξεκίνησε στις 8 Μαΐου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Sports in

Σάλος με «χρυσή» Ολυμπιονίκη ιππασίας που κακοποιούσε το άλογό της - Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το βίντεο δείχνει την 39χρονη Βρετανίδα αθλήτρια της ιππασίας, Σαρλότ Ντιζαρντέν, να μαστιγώνει το άλογό της στα πόδια περισσότερες από 24 φορές - «Ντρέπομαι» έγραψε σε ανακοίνωσή της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024