Μπορεί η σχέση της Τζένι Γκαρθ με τη Σάνεν Ντόχερτι να είχε τα πάνω και τα κάτω της, ωστόσο η αείμνηστη ηθοποιός αξιολογούσε τις σχέσεις της φρεσκοχωρισμένης τότε συναδέλφου της από το «Μπέβερλι Χιλς».

Η Τζένι Γκαρθ αναπόλησε την αείμνηστη φίλη της Σάνεν Ντόχερτι που έδειχνε ενδιαφέρον για την προσωπική της ζωή μετά το πρώτο της διαζύγιο.

«Θυμόμουν ότι υπήρξαν φορές αφού σταματήσαμε τα γυρίσματα για το ‘Μπέβερλι Χιλς’ και είχα χωρίσει πρόσφατα και εκείνη έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όποιον έβγαινε» σημείωσε η 52χρονη Τζένι Γκαρθ για τη Σάνεν Ντόχερτι που πέθανε στα 53 της χρόνια στις 13 Ιουλίου.

«Ήθελε να τους γνωρίσει, βασικά να τους περάσει από τεστ υποθέτω» τόνισε η Τζένι Γκαρθ για τη Σάνεν Ντόχερτι.

Η Τζένι Γκαρθ ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Daniel B. Clark από το 1994 έως το 1996 και το ‘Μπέβερλι Χιλς’ έπαιζε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το 1990 έως το 2000.

Αν και η Σάνεν Ντόχερτι δεν γνώριζε τον δεύτερο σύζυγό της Peter Facinelli τόσο καλά όταν τον παντρεύτηκε το 2001, αξιολογούσε μερικούς από τους άλλους συντρόφους της από εκείνη την εποχή.

Η Σάνεν Ντόχερτι αξιολογούσε τους συντρόφους της

«Βγαίναμε για φαγητό και τη θυμάμαι να τους τσεκάρει και να τους αξιολογεί. Τότε θα τη ρωτούσε ‘τι νομίζεις;’ και μου έλεγε» θυμάται η Τζένι Γκαρθ για τη Σάνεν Ντόχερτι.

Η Τζένι Γκαρθ και ο Peter Facinelli χώρισαν το 2012 μετά από 11 χρόνια γάμου, ενώ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον επόμενο χρόνο. Μοιράζονται μαζί τρεις κόρες, τη Luca, 27, τη Lola, 21, και τη Fiona, 17.

Η Τζένι Γκαρθ παντρεύτηκε τον Dave Abrams το 2015, ενώ ο Peter Facinelli είναι αρραβωνιασμένος με τη Lily Anne Harrison από το 2020. Οι δυο τους υποδέχτηκαν τον γιο τους Jack τον Σεπτέμβριο του 2022.

Προτού η Σάνεν Ντόχερτι αρχίσει να αξιολογεί την προσωπική ζωή της Τζένι Γκαρθ, οι δύο ηθοποιοί είχαν τα πάνω και τα κάτω τους.

Οι χαρακτήρες τους στο ‘Μπέβερλι Χιλς’ ήταν εχθροί και το δράμα μερικές φορές συνεχιζόταν και εκτός οθόνης. Ωστόσο, η Τζένι Γκαρθ κάλεσε τους θαυμαστές του εφηβικού δράματος να κοιτάξουν πέρα από την περίπλοκη δυναμική τους.

«Υπήρχε αυτός ο τρελός διαχωρισμός σε μερικούς από τους θαυμαστές. Κάποιοι ήταν team Kelly και κάποιοι Team Brenda. Νομίζω πως ούτε η Σάνεν Ντόχερτι ούτε εγώ το θέλαμε ποτέ αυτό. Ο θάνατός της είναι μια στιγμή να ενωθούμε και να τα επεξεργαστούμε όλα αυτά μεταξύ μας. Αυτή είναι η ελπίδα μου» υπογράμμισε η Τζένι Γκαρθ.