Η Χάλι Μπέρι επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να γιορτάσει τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την εποχή του ρόλου της ως Catwoman. Τι σκέφτηκε; Η 57χρονη ηθοποιός χρησιμοποίησε για τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram δύο γάτες για να κρύψει τα απόκρυφα σημεία του κορμιού της.

Τα γατάκια σε ρόλο πρωταγωνιστή

«Ακόμα μιάου… Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να ζωντανέψω έναν χαρακτήρα-σύμβολο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπέρι.

«Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips δηλαδή η CATWOMAN!» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Όσον αφορά τα δύο γατάκια στις φωτογραφίες η αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν δύο αδέσποτα που εμφανίστηκαν στην αυλή της αναζητώντας τη μητέρα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Η επιθυμία να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία για την «Catwoman»

«Θα ήθελα να σκηνοθετήσω μια ταινία για την Catwoman. Όπως οραματίστηκα την ιστορία του «Bruised», που σκηνοθέτησα για ένα 25χρονο κορίτσι από την Ιρλανδία, έτσι θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να οραματιστώ την Catwoman.

Θα ήθελα να την βάλω να σώζει τον κόσμο όπως κάνουν οι περισσότεροι άνδρες υπερήρωες και όχι απλά να σώζει γυναίκες. Θα μπορούσε να είναι πιο συμπεριληπτική η ματιά μου πλέον, ως σκηνοθέτη».