Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κρουαζιέρες γυμνιστών είναι... το νέο «καυτό» trend - Όμως έχουν κάποιους βασικούς κανόνες

Οι κρουαζιέρες γυμνιστών είναι… το νέο «καυτό» trend – Όμως έχουν κάποιους βασικούς κανόνες

Τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά… Οι επιβάτες θα πρέπει να γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες, αν θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτά τα ταξίδια

Όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία αποκτούν το τελευταίο διάστημα οι κρουαζιέρες γυμνιστών. Ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει να… αφήσει τα ρούχα του στη στεριά και να σαλπάρει στη θάλασσα, όπως τον γέννησε η μητέρα του!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά… Οι επιβάτες θα πρέπει να γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες, αν θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτά τα ταξίδια.

Συγκεκριμένα, ένας 67χρονος άνδρας που βρέθηκε σε μια τέτοια κρουαζιέρα μοιράστηκε κάποιες συμβουλές και αποκάλυψε κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά όσοι ανεβαίνουν στο πλοίο για να ταξιδέψουν.

Πότε οι επιβάτες βγάζουν τα ρούχα τους;

Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι πότε οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν όλα τα ρούχα τους. Σύμφωνα με τους κανόνες, θα πρέπει το πλοίο να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση για να μείνουν γυμνοί οι επιβάτες.

όπως ανέφερε ο 67χρονος στο Reddit, ο καπετάνιος βγάζει ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει στους επιβάτες ότι μπορούν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους.

Τι γίνεται με τις φωτογραφίες;

Είναι ένα από τα βασικά ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό κάποιου, ο οποίος θέλει να συμμετάσχει σε μια τέτοια κρουαζιέρα. Η εποχή των smartphones εύλογα προκαλεί ανησυχία, καθώς υπάρχει η πιθανότητα έκθεσης στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση.

Παρότι τα κινητά τηλέφωνα δεν απαγορεύονται σε αυτές τις κρουαζιέρες, οι επισκέπτες γνωρίζουν ότι η λήψη φωτογραφιών απαγορεύεται χωρίς τη συγκατάθεση.

«Όλοι ξέρουν ότι κάποιος μπορεί να τραβήξει φωτογραφία. Ανησυχούσα πολύ περισσότερο εδώ από ότι σε παραλίες γυμνιστών. Ωστόσο, σχεδόν κανένας δεν είχε πάρει το τηλέφωνό του από την καμπίνα του» τόνισε.

«Έχω περάσει χρόνο στο διαδίκτυο ερευνώντας τον γυμνισμό και δεν έχω δει ποτέ ούτε μια διαδικτυακή φωτογραφία από κρουαζιέρα εκτός από τις ομαδικές λήψεις για τις οποίες οι άνθρωποι ποζάρουν οικειοθελώς. Για αυτούς τους λόγους, δεν με ενδιέφερε».

Μπορεί κάποιος να μείνει με τα ρούχα σε τέτοια κρουαζιέρα;

Το ίδιο το προσωπικό παραμένει αυστηρά ντυμένο όλη την ώρα και δεν είναι «υποχρεωμένο» να είναι χωρίς ρούχα στις κρουαζιέρες γυμνιστών. Υπάρχουν επίσης μέρη στο πλοίο, όπως η τραπεζαρία, όπου απαιτείται η ένδυση.

«Μετά τις 6 το απόγευμα, υπήρχε ένας περίεργος συνδυασμός γυμνών, κανονικά ντυμένων, αλλά και γυναικών ντυμένων με σέξι ρούχα, σαν διάφανες μπλούζες».

Σε κάθε περίπτωση (εξαιρούνται οι εργαζόμενοι) είναι λίγο άβολο να μην θες να κάνει γυμνισμό και παρ’ όλα αυτά να πηγαίνεις σε κρουαζιέρα γυμνιστών…

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024