Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς συμπεριφέρονται οι ερωτευμένοι άνδρες... που το κρύβουν - Τα 8 πράγματα που κάνουν ασυναίσθητα

Πώς συμπεριφέρονται οι ερωτευμένοι άνδρες… που το κρύβουν – Τα 8 πράγματα που κάνουν ασυναίσθητα

Οι άνδρες δεν ομολογούν πάντα τον έρωτά τους για μια γυναίκα, αλλα εμείς έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα σημάδια που προδίδουν τα συναισθήματά του

Οι άνδρες δεν έχουν μάθει να εκδηλώνονται ή να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος για τον οποίο, αν και είναι βαθιά ερωτευμένοι, δεν παραδέχονται πώς νιώθουν ούτε ομολογούν πάντα τον έρωτά τους για τη γυναίκα που ποθούν.

Συνήθως, εκφράζουν τον συναισθηματικό τους κόσμο μέσα από ορισμένα λεπτά σημάδια, η αναγνώριση των οποίων μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα τους. Κι όλα αυτά προφανώς ασυνείδητα, γιατί αν το αντιλαμβάνονταν, δεν θα άφηναν να εκδηλωθούν ούτε αυτές οι μικρές ενδείξεις.

Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι σε σχέση με τα συναισθήματά τους, οι άνδρες μπορεί να είναι μυστηριώδεις… Αλλά εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα κύρια χαρακτηριστικά των συμπεριφορών που εκδηλώνουν συνήθως οι ερωτευμένοι άνδρες, για να τους κάνουμε «τσακωτούς».

Οι άνδρες που ερωτεύονται βαθιά, εμφανίζουν συχνά αυτές τις 8 συμπεριφορές χωρίς να το καταλαβαίνουν

  • Δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες
  • Κάνουν θυσίες για να είστε ευτυχισμένη
  • Δείχνουν την ευαλωτότητά τους
  • Αντιγράφουν τις συμπεριφορές σας
  • Είστε στα μελλοντικά τους σχέδια
  • Διαφωνείτε με υγιή τρόπο
  • Ενδιαφέρονται για τις αγαπημένες σας ασχολίες
  • Κάνουν την ευτυχία σας προτεραιότητα

Πώς εκφράζονται οι 8 συμπεριφορές που μαρτυρούν τον έρωτα ενός άνδρα

#1 Δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες

Ένας άνδρας που είναι ερωτευμένος, προσέχει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Θυμάται το αγαπημένο σας χρώμα, το τραγούδι που σας αρέσει και πως πίνετε τον καφέ σας. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθεί συνειδητά να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για εσάς. Αυτός είναι ο τρόπος του να σας δείξει το ενδιαφέρον του. Είναι πολύ κολακευτικό για μία γυναίκα να εισπράττει το ολοκληρωτικό ενδιαφέρον ενός άνδρα.

#2 Κάνουν θυσίες για να είστε ευτυχισμένη

Είναι αυτονόητο για έναν ερωτευμένο άνδρα ότι θα κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του ώστε να ευχαριστήσει τη γυναίκα που αγαπάει. Θα αλλάξει τα σχέδιά του, θα προσπαθήσει λίγο παραπάνω, για να είναι εκείνη ευτυχισμένη. Συχνά μάλιστα, χωρίς να το θεωρούν θυσία από μέρους τους.

#3 Δείχνουν την ευαλωτότητά τους

Η κοινωνία μαθαίνει από νωρίς τους άνδρες να κρύβουν την ευάλωτη πλευρά τους. Όταν ένας άνδρας ερωτευτεί, νιώθει την ασφάλεια να ρίξει τις άμυνές του και να είναι ο εαυτός του. Η ευαλωτότητά του εκφράζεται με την άνεση που έχει να σας μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, τους φόβους του, ή να κλάψει μπροστά σας. Η εκδήλωση της ευάλωτης πλευράς τους, δυναμώνει τη συντροφική σχέση, χτίζοντας εμπιστοσύνη και δημιουργώντας εγγύτητα, αναγκαία συστατικά μίας μακροχρόνιας σχέσης. Ένας ερωτευμένος άνδρας μπορεί να εκφράζει χωρίς φόβο τα συναισθήματά του.

#4 Αντιγράφουν τις συμπεριφορές σας

Τα ερωτευμένα ζευγάρια, αντιγράφουν, ασυνείδητα ο ένας τις κινήσεις και τις συμπεριφορές του άλλου. Έτσι, ένας άνδρας που είναι ερωτευμένος μαζί σας, μπορεί ν’ αρχίσει ν’ αντιγράφει τον τρόπο που μιλάτε, τις χειρονομίες σας, τον τρόπο που γελάτε. Έτσι, εναρμονίζεται μαζί σας σε βαθύτερο επίπεδο.

#5 Είστε στα μελλοντικά τους σχέδια

Ένας ερωτευμένος άνδρας δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον του χωρίς το ταίρι του. Ασυνείδητα, θα σας κάνει κομμάτι των μελλοντικών του σχεδίων. Βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, τα σχέδια και οι στόχοι του περιλαμβάνουν και εσάς. Το θέμα είναι ότι προγραμματίζει τη ζωή του έχοντας εσάς στο μυαλό του.

#6 Διαφωνείτε με υγιή τρόπο

Οι διαφωνίες δεν απειλούν τις σχέσεις. Όταν ένας άνδρας αγαπά μία γυναίκα, δεν διστάζει να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμη και αν συγκρούεται με τη δική της. Δεν τον ενδιαφέρει αν έχει δίκιο ή άδικο, αλλά θέλει να σας καταλάβει, να εξελιχθείτε μαζί. Όταν ένας άνδρας διαφωνεί με τρόπο υγιή, σέβεται τη γνώμη σας και επενδύει στη σχέση.

#7 Ενδιαφέρονται για τις αγαπημένες σας ασχολίες

Για έναν ερωτευμένο άνδρα, τα αγαπημένα σας χόμπι έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Άλλωστε, προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα, να σας ανακαλύψει, ακόμη και αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

#8 Κάνουν την ευτυχία σας προτεραιότητα

To πιο αξιόπιστο σημάδι που μαρτυρά τον έρωτα ενός άνδρα, είναι η επιθυμία του να είστε ευτυχισμένη. Άλλωστε, χαίρεται να σας βλέπει χαρούμενη και κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να το καταφέρει: ενδιαφέρεται, σας ακούει με προσοχή, σας στηρίζει. Το ειλικρινές ενδιαφέρον, χωρίς εγωισμό, είναι η πεμπτουσία της αγάπης.

Καταλαβαίνοντας τα σημάδια της αγάπης

Η αγάπη, ειδικά η βαθιά και ειλικρινής αγάπη, δεν εκδηλώνεται με εντυπωσιακές χειρονομίες. Αντίθετα, βρίσκεται στις μικρές, ουσιαστικές και συχνά διακριτικές συμπεριφορές.

Οι παραπάνω συμπεριφορές προέρχονται από την ειλικρινή αγάπη και τον σεβασμό ενός άνδρα. Δεν είναι προσχεδιασμένες, αλλά αυθόρμητες και αληθινές. Αυτό είναι που τις κάνει ξεχωριστές.

Η δημοφιλής ποιήτρια Maya Angelou είχε παρατηρήσει εύστοχα πως «Οι άνθρωποι ξεχνούν τι τους είπες και τι έκανες, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν πως τους έκανες να νιώσουν».

Έτσι και οι συμπεριφορές ενός ερωτευμένου άνδρα, σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστή.

Μην παραβλέπετε τις μικρές και διακριτικές συμπεριφορές ενδιαφέροντος από έναν άνδρα-μπορεί ν’ αποτελούν σημάδια μίας μεγαλύτερης εικόνας.

Sports in

Ο Αταμάν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024