Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει για την Ντέμη Γεωργίου η σύντροφός της - «Μου λείπεις αφόρητα πολύ»

Συγκλονίζει για την Ντέμη Γεωργίου η σύντροφός της – «Μου λείπεις αφόρητα πολύ»

Η σύντροφός της συγκλονίζει με τα μηνύματά της για τη διάσημη σεφ Ντέμη Γεωργίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια.

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα που η διάσημη σεφ Ντέμη Γεωργίου, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια μετά από βακτηριακή λοίμωξη που της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη και η Ντέμη Γεωργίου είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η διάσημη σεφ.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου.

«Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί την Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», γράφει χαρακτηριστικά σε story της για την Ντέμη Γεωργίου.

«Ψάχνω την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία»

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της για τη σύντροφό της Ντέμη Γεωργίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια.

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στην Πάρο.

Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου και την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου σε νέα της ανάρτηση.

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς

LIVE: ΠΑΟΚ – Μπόρατς. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπόρατς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024